Ministar zdravstva FBiH dobio vakcinu u Mostaru: "Kao političar, morao sam dati primjer"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

xyz

ahahahhah vidi imamo federalnog ministra zdravstva! da ne bi vakcine, donirane naravno, ne bih ni znala za doticnog. blago nama

071

Ti si onaj što je prvobitno zaboravio da uplati za vakcine kada je trebalo? Jedan od onih koji nije imao pojma koji papiri trebaju da se potpišu, pa je Gana dobila vakcine prije nas? Onaj što se probudio iz dubokog sna samo da potvrdi tehnički Upravni odbor KCUS-a bez dva legitimna predstavnika KS-a, koji KCUS finansira sa 87%? Jel' taj? Ti nam daješ primjer? Vrijeme je da mi svima vama počnemo da dajemo primjer na temu kako sa izdajničkom i ubilačkom vlašću.

.

Đubre bezobrazno. Dabogda ti prisjela - uzeo si je nakon što godinu pandemije jedeš hljeb iz mog poreza, na guyovima sjedeći. Niko ne zna kako se zoveš, ni da imamo ministra! Nesposoban da nabaviš ijednu vakcinu - sad si od sadake koju je poklonila tuđa država uzeo lijek ospred ljekara koji se bore za živote građana, I ispred građana koji te plaćaju. Prisjela ti dabogda, dabogda ti bio jedini smrtni slučaj od vakcine!

/ Najnovije