Ministar Vranić posjetio Dom zdravlja KS, iskazana spremnost za četvrti val pandemije

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dr.sci.zdr. nauka Ademir Spahić?

Šankino narkomansko govno. Mali smrdljivi lažljivac koji se izdaje za doktora a ustvari je Mesihovićev podvodač, nabavljač kokaina i narkomansko govno koje je za vrijeme njegove vlasti u KCUS-u dolazio da prijeti i maltretira doktore, tehničare i osoblje istog u 1 ujutro, pijan i drogiran. NAJODVRATNIJI lik u Sarajevu ubjedljivo koji živi. Seka je bolesno smeće, ali za ovo govno je bila potpuno u pravu! Postavlja se pitanje: KO JE TAJ koji je ovog smetljara postavio ovdje??!!?? E čuj ti, molim te lijepo "dr.sci.zdr. nauka Ademir Spahić" ... FUJ!

mir

Molim vas da provjerite ,ako tvrdite da su spremni,šta je sa telefonima bilo koje službe u domovima zdravlja koje ne možemo dobiti.Možda nakon 7 sati konstantnog zvanja i 100 poziva upućenih službama.Provjereno tvrdim iz svog primjera....To se mora promijeniti!

Koga bolan?!?

Molim vas da provjerite ,ako tvrdite da su spremni,šta je sa telefonima bilo koje službe u domovima zdravlja koje ne možemo dobiti.Možda nakon 7 sati konstantnog zvanja i 100 poziva upućenih službama.Provjereno tvrdim iz svog primjera....To se mora promijeniti! ka mir -- Šankino narkomansko govno. Mali smrdljivi lažljivac koji se izdaje za doktora i “maloljetnog dobrovoljca od 15godina koji se dobrovoljno prijavio da radi u KCUS-u u ratu”, ustvari je Mesihovićev podvodač, nabavljač kokaina i narkomansko govno koje je za vrijeme njegove vlasti u KCUS-u dolazio da prijeti i maltretira doktore, tehničare i osoblje istog u 1 ujutro, pijan i drogiran. NAJODVRATNIJI lik u Sarajevu ubjedljivo koji živi. Seka je bolesno smeće, ali za ovo govno je bila potpuno u pravu! Postavlja se pitanje: KO JE TAJ koji je ovog smetljara postavio ovdje??!!?? E čuj ti, molim te lijepo "dr.sci.zdr. nauka Ademir Spahić" Dotor ČEGA? Heroina? Spida? Ecstasy-a? Konjaka? …... AMA FUJ!

Ox

ovaj frajer što je ovo napisao za ovog Dadu je sto posto napisao istinu ..

100%

ovaj frajer što je ovo napisao za ovog Dadu je sto posto napisao istinu .. ka Ox Definitivno!

Tito

Banda. Nikad gore nisu radili Domovi zdravlja.

KLOSA

JELI TO KORONA VIRUS NAPADA SAMO ZIMI CUDAN VIRUS

/ Najnovije