Ministar Ramo Isak o prijetnjama secesijom RS i ima poruku za Nenada Nešića: 'Nećete vi nigdje'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Beograd

***

Haha

Oni možda neće nigdje, ali zato bi vi mogli. Za Anadoliju

***

***

Po mjeri

Treba (od)govoriti istim ili makar sličnim jezikom. Bravo

***

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Beograd

Lijepe riječi su ukras!

Žvaljo

Čuj Rame što se samopromoviše. baš me zanima da počne rat da li bi sa sinovima pobjegao u Minhen, Študgart ili je više za sjever oslo, malme ..

Pogriješio si gospodine Isak

Oni mogu da idu .Neka biraju granicu .Samo neka ostave pasoše BiH .Neka kupe karte u jednom pravcu i neka biraju put .Ali Bosna će ostati ovako kako jest a još i bolja bez genocidne tvorevine i proširiti kakva je nekad bila a dobro se zna stare granice BiH nije potrebno da ih opominje mi niti objašnjavamo.

Kako

Neko ko je drzavljanin bih mora odgovarati ako ne poslusa stranog drzavljanina kako da vodi svoju drzavu, kaze ramo i jos se hvali ksko je nesto pametno rekao.

***

***

***

***

Zoki

***

Zoki

E moj bradonja,lupeyate i ti i Nesic svi ste vi isti ****la vas i BIH i RS kad vam narod nista nevjeruje vi uzivate kao pase i trosite,a jedni narod gleda i ima penziju 300 km SRAMOTA..

/ Najnovije