Ministar Nešić objasnio zašto je Petronijeviću i Koviću iz Beograda ukinuta zabrana ulaska u BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kralj Bosne Ostoja

Nisamo dosad znali da je kralj Bosne Tvrtko hrvat i srbin. Opet na djelu zlocinacka podvala kao iz doba Kraljevine SHS, po kojoj sto je u Bosni katolik-hrvatsko je; sto je pravoslavno-srpsko je. Samo nije Bosansko. U kojoj mentalnoj kaljuži mi u Bosni zivimo? Krizarski narativ!Pun qufer nam je bivse kraljevine SHS/YU i njenih laznih “konstitutivnih” nacija u BiH. Rjesenje je jednostavno, demokratsko, referendumsko: Drzava Bosna? ! Nacija Bosanska kao oduvijek.

***

***

Ostoja

BiH je mnogo starija od Dejtona, ZAVNOBiHa, Jugoslavije. Postojala je kao banovina, kraljevina, ejalet Bosna prije otkrica Amerike i USA! Nemaju nikakva prava Srbija i Hrvatska se petljati u unutarnje stvari susjeda jer tamo nemaju dijasporu!

Znate li…

Znate li da narod Bosne (Bošnjani, Bošnjaci, Bosanci ovisno o izgovoru) je staroevropski narod na ovom prostoru, nastanjen prije Slavena, islama, kršćanstva i stare Grčke? Neprimjereno je dijeliti ih kroz religiju i nacije susjeda sa kojima nemaju nacionalnu poveznicu.

Gost_Radio_Sarajeva

Zato što su dobri jarani.

Radnik MUP-a

Jos jedan poraz mafijaske SDA. Ali najkomicnije je kad se Bosnjo upali pa pocne dokazivati da je Bosna postojala i prije nastanka svemira kao ovi dole komentatori. Cak i ako jeste, vas BiH muslimana nije bilo ni na mapi tada. Poznato je kako ste "nastali".

ILO

NESIC KOJI JE STOVATELJ MLADICA I KARADJICA RADI SVE DA RASTURI BIH!

Dobrica Nesic

pa se i pajtashi prodobrili.

***

***

/ Najnovije