Ministar Košarac: Tražio sam da svi zastoji u transportu robe budu prekinuti

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mali smrdljivi dwarf

„Dušebrižni Ministar“.... čovjek jednostavno ne zna koji bi od ova dva epiteta (ili titule) stavio pod navodnike!?! Sjetivši se „derneka“ gdje je bio „počasni gost“ ili njegovog siledžijstva nad ženama. I evo, sad, prilike da se sve to stavi u drugi plan, jer je „javno obznanio“ kako nam „prijeko potrebna cjepiva“ trunu u nekakvom magacinu, a on se, eto, jadan brine o nama i o toj cjelokupnoj farsi. E eto, sve će se zaboraviti, i njegova uloga u globalnoj BH situaciji uzdići na pijedestal s ovim što je on „primjetio“ i „objavio“! Ma SVE čovjek može kad ufura u sistem upravljanja zemljom kroz nacionalističke, fašističko lopovske sekte iz kakve ovaj ljigo dolazi. Kao i oni iz zlikovačkih sekti SDA ili HDZ. Sve možeš, supermen si, nedodirljiv i bezgrešan. I uopšte nema svrhe gledati KO ti govori nego ŠTA ti taj neko govori, jelde? Ne trebaju ti oči, samo uši i glava za klimati. Jer, sve se kroz zataškavanja i petparačke medije zaboravi i mariginalizira, a u prvi plan se stave njegove „zasluge“.... Sve se zaboravi, upravo onako kako je smrdljiva korumpirana pacovčina Jusuf Šabanović i njegova klika turbofolk degenerika zaboravila „aktivizam“ dotičnoga iz vremena velike laži o Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu kad je zastupao stavove da je tamo 1992 „ubijeno na stotine Srba i srpskih vojnika i oficira“ te vrlo predano „protestovao“, „žalio“ i „obilježavao“ još jednu poganu četničku laž. Naravno, važnija je Njegova „funkcija ministra“ nego sva sranja kojih je ovo malo govno puno. Fuj. Koiko samo navodnika u jednom jedinom komentaru ..... Fuj, BAŠ FUJ!!

Mirsad

Ma šta si bolan TI tražio, klošarčiću mali smrdljivi?

chim

Ovo onaj što tuče žene? Koronadernekaš? Opet On? Fuj ba ...

Dudek Krivousti Njofra

Cetnicki GOVNO u američkoj dejtoniji

Www

ZASTO GOSP. KOSARAC U SVOM GOVORU I OBRACANJU NE KAZETE DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA NEGO S T A L N O, I ISKLJUCIVO, KAZETE REPUBLIKA SRPSKA I FEDERACIJA BIH. VI STE MINISTAR BIH, A NE ENTITETA. I U DEJTONSKOM I SVUGDJE PISE DA BOSNA I HERCEGOVINA I M A DVA ENTITETA, A NE DA JE SASTAVLJENA OD DVA DVA ENTITETA. RAZLIKA OGROMNA.

Www

ZASTO GOSP. KOSARAC U SVOM GOVORU I OBRACANJU NE KAZETE DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA NEGO S T A L N O, I ISKLJUCIVO, KAZETE REPUBLIKA SRPSKA I FEDERACIJA BIH. VI STE MINISTAR BIH, A NE ENTITETA. I U DEJTONSKOM I SVUGDJE PISE DA BOSNA I HERCEGOVINA I M A DVA ENTITETA, A NE DA JE SASTAVLJENA OD DVA DVA ENTITETA. RAZLIKA OGROMNA.

VK.

Bravo ministre treba sa njima samo oštro pa na prvu.

/ Najnovije