Ministar Katica o hapšenju novinarke Nidžare Ahmetašević: Nije mi bilo ugodno...

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Maska

Da li je policajcima uručen prekršajni nalog zbog nepravilnog nošenja maske? Za ostalo procedure traju duže, ali zbog maske su dosad trebali već biti kažnjeni.

nasvasta

Mene je stid ispred vas taki kaki ste.

blabla

ma jel to ministre branis ove primitivce? umorni ,pa se kofrce nad zenom koja bas nista nije uradila. sram te bilo!

Hahaha

Polocija nea pravilno maksu postavljenu i svi smo jednaki? hahahahahah.. hadne li drzave

mile

Cuj mu suplje, koda je narod vesla sisao

dP

Podrška policiji, mlati tu ufuranu bagru koja misli da im je sve dopušteno. Sloboda ima svoje granice.

Nino

Rundo sa snimke nije izgledao ni malo umorno, sto se za polurahmetli Katicu ne moze reci.

ghost

Branis svoje papke i tako produbljujes jaz izmedju naroda i policije. Kaznjavali su ljude za istu situaciju ali izgleda da su oni iznad. A papku je tesko objasniti.

/ Najnovije