Ministar Katica o kamerama za policajce

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čardak

To je narušavanje privatnosti i policajaca i građana. Pa nema mjesta u gradu koje nije pokriveno kamerama. Ako je tako u EU pa neka bude i kod nas ali ako u EU policajci ne nose kamere ne trebaju ni naši.Bolje da novce koje ste isplanirali za kamere usmjerite na obrazovanje policajaca i druge vrste nadzora i unutrašnjih kontrola.

Prostata

Više ne možeš nigdje ni pišati a da te ne snime.

Mex

Nisu to kamere za policajce nego kamere za gradjane pogrešna ti je konotacija ministre Kartica neće one snimat policajce nego gradjane!!

Damianusdarcus

Kakve bolan kamere, nabavljaj duge cijevi... vidiš da nam o glavi rade!

Koel

Kakav on i duge cijevi to je ubaceni element u mup do juce desna ruka milana tegeltije dosikovog savjetnika eto ko nam mup vodi ubacen da ga razbije onesposobi da bi bio nesposoban za bilo kakvu odbranu garad bosnjo u pamet mtel koalicija ti pokolj sprema u gradu gdje sa 2500 hipjade teskog naoruzanja cetalji nisu mogli primirisati

Dea

A sto li nam se ne oglasava Ivana Maric i Nejra Latic, nezavisne analiticarke drustvene zbilje. Zavr o Fahro pipe, nedostaje ideja.

JA1

Svi policajci treba da nose kamere, među njima su najveći kriminalci. Otkako su ubijena dva policajca nema više krađa auta u Sarajevu, nije li to malo čudno?

.

Kamere koje nose policajci uvode se u zemljama koje žele spriječiti zloupotrebu službenih ovlasti. Kako policija ima monopol na silu u svim normalnim državama, najvažnije je da se oni ne odmetnu od naroda. Ovo je dobar način 1. Da se seljadija nauči redu, jer ne znaju se ponašati prema službenom licu i 2. Da se policija nauči redu, jer ne znaju svoj posao. Kome god ovo smeta ili je seljak ili seljak-drot. O privatnosti prestanite. Nema privatnosti na radnom mjestu. Privatnost je kod kuće. Tamo skini gaće.

/ Najnovije