Ministar Hadžiahmetović odgovorio da li će doći do smanjenja cijene grijanja

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Moj ministre, slaba ti racunica. To sto bi oni bili na gubitku je zbog lopovluka, cijena centralnog gijanja je najskuplja. Ja grijem sto metara kvadratnih na plin i cijena je kao u stanu od 50 kvadrata. Sa tim da racunas da trosim toplu vodu koja je isto na plin sto u stanovima nije slucaj. Toplane imaju duplu cijenu grijanja.

JA1

Ja grijem 100m2= 130 KM Struja 30KM Stan na centralno 55m2= 135KM u zimskom periodu 7 mjeseci Struja 60KM

Oprez

Da prosto vojna inžinjerija NATO-a eksplozivnim nabojima digne u zrak dalekovodne stubove prema Tariguziji čime bi se istodobno kao sekundarna sirovina dobile još i znatne količine željeza, uz istodobno povećanje sustavne bezbjednosti gotovo svih atomskih centrala evropskog kontinenta i time automatski znatno smanjuje nepovoljnih utjecaje za funkcioniranje trans-sibirske željeznice zajedno sa njenim ograncima poput onih u Kazakhstanu i Mongoliji. Što mislite o tome ? Ima li drugačijih prijedloga ?

Penis cuke Lesija

Iz obavještajnih izvora doznajemo da beogradski ekstremisti planiraju dići u zrak rafineriju u Vojvodini kako bi svalili krivicu na Mađarsku i Hrvatsku.

Duplja prčilica (vojna tajna)

Pa teorijski postoje fluidomodifikacioni panklastiti za ubrizgavanje u energetske cjevovode i za zemni plin i za naftu ali u praksi nije poznata njihova upotreba :)

asd

Kad su ugasili Aluminij pojavilo se 30% VIŠE struje u mrezi. Gdje je nestala ta struja? Zasto nije smanjena cijena? Zasto nije preusmjerena u Sarajevo i Zenicu koji se dave zagusenjem? Tako da ovih 8% plina i ne cudi...

Elektrocentrala i toplana istodobno.

Sa praktične tačke gledišta zajedničkih interesa Mađarske, Hrvatske i BiH korisno može biti izgraditi plinovod iz Mađarske kroz istočnu slavoniju, brčanski distrikt koji bi završavao barem u jednom od onih dijelova Tuzle koji ne tonu i tu da bude plinsko postrojenje za proizvodnju električne energije, a preostala toplota za neki oblik centralnog grijanja u Tuzli. Još bolje da se pomenuti plinovod nastavi i dalje kroz Federciju pa sve do planiranog terminala u Dalmaciji.

/ Najnovije