Ministar Hadžiahmetović o najavi Toplana: Ovo je udar na Kanton Sarajevo

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja šta je

Fala bogu da je udar.

Inzinjer

Narode, na noge, motke u ruke i dok posljednji sda lopov ima na vlasti ne vracati se kuci. Ovo je njihova osveta za gubitak Sarajeva. Malo im sto su danaa tolike milione izbili Sarajevu iz ruku. A Bakira i Sebiju uhapsiti i suditi za veleizdaju.

222

ENERGOINVEST JE PROPALA FIRMA OD KAKO JE ONA SANDZAKLIJKA NA CELU ZAHVALJUJUCI SDA. TO SU SVE UDARI NA VLADU KANTONA.

XXX

Plina ima, samo treba avansno platiti Energoinvestu, a Energoinvest Rusima.

Sss

ZASTO MINISTRE JOS VECERAS VLADA KANTONA NE ZASIJEDA I SMIJENI SVE KOJI PRIJETE, IMENUJE NOVA RUKOVODSTVA I DOKAZE DA JE NA STRANI NARODA. NE SMIJETE ILI NECETE...

111

U TITINO VRIJEME KRIVCI BI VEC BILI U ZATVORU, A OVI SADASNJI FOTELJASI CEKAJU DIREKTIVU STRANKI... JADNI SMO I CEMERNI MI S NJIMA...

AB

Kriza sa gasom trese čitavu Evropu. Šta je vlada KS poduzela da KS ima dovoljno tog energenta. Nije ništa ali zato jesu potrošili 5,5 miliona na ekskurziju u Dubaji. Sada će naravno optuživati druge što ne rade njihov posao !

Sda bagro

Kriza sa gasom trese čitavu Evropu. Šta je vlada KS poduzela da KS ima dovoljno tog energenta. Nije ništa ali zato jesu potrošili 5,5 miliona na ekskurziju u Dubaji. Sada će naravno optuživati druge što ne rade njihov posao ! ka AB Poduzela je sda bagra da unisti Sarajevo mars u svoje vukohebine. bagra sda vas je i dovukla u Sa da glasate za njih fujjj. Smrdi zrak u Sa od vas.

AB za SDA bagro

Drugu je godinu nesposobna trojka na vlasti bez bilo kakvog plana i programa za KS osim što pare troše lopatom. Nije SDA na vlasti u KS niti donosi bilo kakve odluke da bi Trojki bila nešto kriva. Trojka je ta koja je ogrezla u nepotizmu, korupciji i pljački !

@Ab

Drugu je godinu nesposobna trojka na vlasti bez bilo kakvog plana i programa za KS osim što pare troše lopatom. Nije SDA na vlasti u KS niti donosi bilo kakve odluke da bi Trojki bila nešto kriva. Trojka je ta koja je ogrezla u nepotizmu, korupciji i pljački ! ka AB za SDA bagro Ko je do sad od 90-ih unistavao Sarajevo nego sda bagra.

nasvasta

Totalno miriše na neprijateljsku igru SDA SBB zlo za čestite Bošnjake Bosance dokazano ako nisi u SDA da si obrt stručnjak ili patriota za SDA nisi dobar poremećeni su to umovi .

Nikolica s prikolicom

Csh & carry, prijatelju. :))

Nikolica s prikolicom

Edit: cash

Guest

Koja ste vi bagra nesposobna. Ne znam kako se nakotiste tako!

MrziteljPDA

Uzmete one pare što ste sa njima išli u Dubai i lijepo uplatite Rusima! I dobijete plina koliko hoćete.Nema ovdje nikakvog udara nego nema sposobnih

Nikolica s prikolicom

Kako se može tražiti gas kojega nisi kupio, ja ovo ne mogu razumjeti. Kupac ne kupuje, on traži da se mu isporuči? Ko ovdje na koga udara? Luda kuća. :))

Hugo

Kriza sa gasom trese čitavu Evropu. Šta je vlada KS poduzela da KS ima dovoljno tog energenta. Nije ništa ali zato jesu potrošili 5,5 miliona na ekskurziju u Dubaji. Sada će naravno optuživati druge što ne rade njihov posao ! ka AB Poduzela je sda bagra da unisti Sarajevo mars u svoje vukohebine. bagra sda vas je i dovukla u Sa da glasate za njih fujjj. Smrdi zrak u Sa od vas. ka Sda bagro<< Rece neko motke u ruke. Pa hajde da otjeramo bagru. Prvo Istocnjaci, pa Sandzak, pa Turci migranti , Arapi, nakotilo se olosa tonama. Ne mozes ih ni bagerima pomaknuti.

kukac

ha ha jarane ovi hodaju po dubaiju a zavrcu im plin u pm... Ministre, konju, porucis plin na vrijeme uplatis pare i eto i rahatluka i plina ...

/ Najnovije