Ministar Gordan Grlić Radman dolazi u zvaničnu posjetu BiH

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

zašto je turistička taksa enormno veća za Bosance?

Hamza

Uzp smeće nabiti govno nogom odmah. BOJKOT uzp proizvoda !

Koel

Ko je zvao ovo pasce da dodje

Košarkaš

Ako želi da mu Srbija pokuca na vrata neka nastavi sa dosadašnjom politikom. Svi dogovori oko parčanja BIH samo mogu ići na štetu onih koji to rade. Mirna Bosna , miran i region.

Hrvatska Republika Herceg Bosna

Ko je zvao ovo pasce da dodje ka Koel pašče te je napravilo smeće jedno prljavo i nezahvalno! To nam je hvala što smo vas spasili od četničke nožine i metka, namjesto da smo postupili ko i četnici, počistili svoju teritoriju! To nam je hvala što smo vas branili i hranili bagro jedna, imaju Srbi pravo! Za dom spremni!

Mostar

Koji ćeš nam . skutoru

Uh uh

Ko je zvao ovo pasce da dodje ka Koel pašče te je napravilo smeće jedno prljavo i nezahvalno! To nam je hvala što smo vas spasili od četničke nožine i metka, namjesto da smo postupili ko i četnici, počistili svoju teritoriju! To nam je hvala što smo vas branili i hranili bagro jedna, imaju Srbi pravo! Za dom spremni! ka Hrvatska Republika Herceg Bosna<< Heliodrom, Dretelj i Stolac se lome od kristofasiticke ustaske ljubavi siptarsko govno pokrsteno. Smrt ustaskom klerofasizmu i tebi govno pagansko.

vb

Jbt.... e čuj dr. Biserom Turković... šta li je ona doktorirala? Salamu? Svinjogojstvo? Žderanje do posera? Ccccc

nasvasta

Samo mu postaviti kao sugovornika nekog zamjenika predsjednika mjesne zajednice pokazati đukeli gdje mu je mjesto.

@Hrvatska Republika Herceg Bosna

Svaki metak, svaku granatu, uniformu, svaki kilogram hrane ste naplatili, pljackali brodove po Plocama i Rijeci, uzimali sta ste i koliko htjeli. Koliko ste kuca i imovine opljackali, preveli na svoje ime, sram vas bilo. A sve sa osmjehom i plemenitim sjajem u ocima. Krleza je to sve dobro opisao: "Sacuvaj me Boze, srpskoga junasta i hrvatske kulture!", samo je zaboravio bosnjacki merhametluk.

Bilo je nekoliko reformacijskih sporazuma u novijoj povijesti

Ovim redosljedom: 1-washingtonski, 2-dejtonski, 3-distriktni (brchanski), 4-Osnivanje OS BiH.

Hrvatska Republika Herceg Bosna

Svaki metak, svaku granatu, uniformu, svaki kilogram hrane ste naplatili, pljackali brodove po Plocama i Rijeci, uzimali sta ste i koliko htjeli. Koliko ste kuca i imovine opljackali, preveli na svoje ime, sram vas bilo. A sve sa osmjehom i plemenitim sjajem u ocima. Krleza je to sve dobro opisao: "Sacuvaj me Boze, srpskoga junasta i hrvatske kulture!", samo je zaboravio bosnjacki merhametluk. ka @Hrvatska Republika Herceg Bosna mi Hrvati smo pljačkali tuđe kuće i prepisivali ih na sebe, pljačkali brodove, u Rijeci i Pločama, čije smo mi to kuće pljačkali i prevodili na svoje ime? Ma srami se takvih lažnih optužbi! Hrvatski sinovi su bili na prvoj crti bojišnice u BiH, dok ste vi uvijek čekali da vam mi raščistimo teritorij! Pusti ti Miroslava Krležu, Bog mu pokoj dao, nego ti bolje razmisli što ćeš i kako ćeš djelovat kad Srbi budu krenuli ponovno na vas, u tom slučaju na našu hrvatsku bezrezervnu i humanu pomoć ne računajte! Imat ćete još jednog protivnika! Sram vas može bit, pokazali ste svoje pravo lice!

Ups

Neka nam ne dolazi. Nema dobre namjere.

Latko zBrode

Šta reči na ove šupljoglavo-kockaste komentare. Nema hrvata u Bosni, ovdje su samo bosanci. Navijam za VELEŽ

Gost

Udruženi zločinački poduhvat na čelu sa krivoustim Tuđmanom, Šuškom, Lučićem i ostalom bagrom

/ Najnovije