Miloradu Dodiku zasmetala čestitka Micheala Murphyja za Dan nezavisnosti BiH: Evo šta mu je poručio

6
Radiosarajevo.ba
Miloradu Dodiku zasmetala čestitka Micheala Murphyja za Dan nezavisnosti BiH: Evo šta mu je poručio
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Milorad Dodik

Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republika Srpska i lider SNSD-a, oglasio se na svom zvaničnom Twitter nalogu gdje je komentirao čestitku ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Michaela Murphyja povodom 1. marta - Dana nezavisnosti BiH. 

Njegovu objavu na ovoj društvenoj mreži prenosimo u cijelosti:

"Kada sam jutros vidio koliko se američki ambasador trudio i pisao, na um mi je pala šala koja kruži društvenim mrežama da je Amerika najsretnija zemlja na svijetu jer nema američkog ambasadora", napisao je Dodik na Twitteru.

Oluja u Srbiji: Ženu s djetetom (2) spašavali iz zaglavljenog automobila

Oluja u Srbiji: Ženu s djetetom (2) spašavali iz zaglavljenog automobila

Podsjetimo, povodom obilježavanja jednog od najvažnijih datuma za Bosnu i Hercegovinu - Dana nezavisnosti, ambasador Michael Murphy uputio je čestitku svim građanima naše države.

"Najiskrenije čestitamo građanima Bosne i Hercegovine Dan nezavisnosti. Prvi mart je mnogo više od prilike da se obilježi ovaj historijski trenutak. Ovaj dan je također prilika da se obilježi demokratski napredak Bosne i Hercegovine u više od tri protekle decenije i da se oda priznanje za sav trud, istrajnost i žrtvovanje građana koji su taj napredak omogućili", napisao je, između ostalog, ambasador Michael Murphy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije