Dodik: Nema boljeg čovjeka od moje majke, ali ona ne može biti visoki predstavnik

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ja

Nemoguće; onda ti ona nije biološka majka!

sxs

Šuplje priče za glupu sirotinju. Laktašenkova je jedina želja da ga neko smijeni, da ne mora otići sam popišan. Provocira da ga šutnu pa da glumi žrtvu. Kukavička pi4ka.

NiP

Prvi slucaj ja zena rodi konja

BD

Lazov Milorad pokusava najjacim srpskim sredstvom " lazima " da izvuce najbolje sto moze . To sto su genocidom, ratnim zlocinima , masovnim silovanjima i etnickim ciscenjem stvorili manji entitet njemu Miloradu nista ne znaci . On gura po svome i jos prijeti . Okrece se vrijeme Milorade i sad dolaze vremena kada cete platiti za sve sto ste radili , a pametna majka , svi mi imamo najpametniju majku pa i okorjeli kriminalci kao ti !

Nisam@Robot

Tvoja majka je rodila normalno i zdravo dijete u bolnici...a to sta se je s tim njenim djetetom dogodilo tu ona nije nista kriva, a dogodilo se je mnogo toga.!!

A zab.jem. ti ga majci

Onda ti je Dobrica zabio majci i ona onda rodila potomka idiota.

/ Najnovije