Milorad Dodik: Zašto oduzimate Srbima to da budu faktor na Balkanu?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ghost

Pih

Guest

Guest Tacno je da ces biti prvi,ali u prdekani ako ne stignes pobjeci.

Crvena Sonja

Joj budale, dragi Boze, moze li iko ovo ucutkati. Imam dojam da on ovo namjerno radi, glupi papak. Ako zbog njega nastane ista lose, zbrisace sa porodicom i ostaviti sirotinju da strada. Pitam se sta bi on kazao da se, npr. u Sandzaku ili na KiM, organizuje manifestacija muslimanskog jedinstva. Ili isto tako hrvatskog. Hoce li ga ovaj Schmit bar opomenuti. Ili je dosao sa ciljem da rasturi BiH. Ko zna.

AB

Prošla su ta vremena Rudonja kad ste se vi pitali na Balkanu. Nikad više srpska čizma neće gaziti niti jedan narod bivše yuge. Kad ste nas sve napali od Slovenije do KKosova trebali ste malo misliti šupljim srpskim glavama !

DUDEK Krivousti Njofra

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta ili jula 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope. Za završni genocid NAD Bosnom GENOCID u Srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

1

TI I TVOJE LAZI SU KRIVCI, PITAJ SVOJE...

Pa

ima jedan razlog, taj faktor uvijek neko golemo sranje napravi na ovim prostorima zato na distancu...

Lažnjaci

A šta nije tačno, što je rekao! To što ga sljedbenici islamskog fundamentalizma ne vole, nije ništa novo! Pa ni islamske fundamentaliste ne voli, i osuđuje, cijeli svijet!

Doktor

Ne, vi ste druge otjerali u Skandinaviju, da tamo budu ili ne budu faktor, samo da ne postoje na navodno "srpskoj zemlji".

registriran

Kakav faktor, vi niste ni za k....

@Koel

Dodik ja fašista ali ti si koel veća fašista od njega

@Koel

Dodik je fašista al ti si veća fašista od njega

Lola

A šta nije tačno, što je rekao! To što ga sljedbenici islamskog fundamentalizma ne vole, nije ništa novo! Pa ni islamske fundamentaliste ne voli, i osuđuje, cijeli svijet! ka Lažnjaci Nismo svi u Federaciji islamci ni fundamentalisti. Ima nas hriscana koji zelimo da i dalje zivimo sa svojim komsijama, rodbinom i prijateljima drugih vjeroispovijesti. A od te budaletine nemamo mira jer ce nas neki ludjaci (ima ih svugdje) poceti svrstavati prema njemu. Sta je vise kidisao? Imam osjecaj da do rata nije ni bio vjernik.

/ Najnovije