Milorad Dodik vrijeđao lidere Trojke: Posebno se obrušio na Nermina Nikšića

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samke

Ranjena zvijer je najgora

Hannah

Tako je, ali Americi trebas biti zahvalan jer si još uvijek tu gdje jesi jer Amerika i EU misle da još nije vrijeme da ides. Mada se vecina pita sta se ceka. Sankcije su bile početak, očito nikako da se opametis. Kad dođe vrijeme bit ćes ti zamijenjen i nitko te se neće ni sjećati.

Satorski

***

Vidi vidi

Mosnja,od jednom vole Ameriku,kakve prelivode ali nista cudno,ko jednom proda vjeru za veceru sta drugo ocekivati.

propast jednog švercera

nade polažemo u EU crnu listu, pa da se konacno vise rjesimo ovog bivola Once for all... doba bivola se uskoro zavrsava sa ovim alfa bivolom. 🦬🦬🦬🚫⛔🛑

Wrr

***

Hahaha

Ko o cemu k... o postenju! Pa Dodo ti si najveci prelivoda politicke scene, doveli te Ameri, kad si njih izlagao presao sada na Putka...a ako njega slazes znas da su ruske sankcije drugacije od americkih...hahaha Uglavnom nije ti lako...kad ne znas ni koga lazes ni za koga radis!

Ja1

Ovaj nije ni svjestan na kako tanak led ga je trojka dovela i koliko i dalje srlja. Ja nimalo nisam prepadnut njegovim prijetnjama, cak sta vise, ubrzo cemo biti primljeni u nato a i PC je dovedena u pitanje. Ja bih volio da nastavi ovim tempom.

Borac sa Žuči

***

MrziteljPDA

***

papak

je opasniji od atomske bombe

333

Dosadni histerik.

Bosanac

***

dodo care, svaka ti je

ko u njegoša!

/ Najnovije