Milorad Dodik u Sudu ponavlja istu priču: "Sve je ovo glupost, gubljenje vremena"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

**

Nadimak..

***

***

***

Jedno te isto

Sve je ovo glupost i gubljenje vremena, a čemu onda tvoji redovni dolasci... kad je nešto glupost i gubitak vremena onda se ne dolazi.

Nisi smio

Ali milorade nisi smio izvadit onu stvar i pomokrit se po stolovima u sudnici iako su zaslužili.

***

Koja sama sebi ovakvim potezima predstavlja ekvivalent na Međunarodne i USA sankcije, optužnice domaćih i ino sudova, nezadovoljstvo svojih građana koje raste iz dana u dan, male ili nikakve penzije i plate i blokirane račune firmi, uglavnom u vlasništvu ovih glupaka ili Dodikovih članova porodice, samo i jedino srozava sebe. Zanimljivo je kako oni to ne vide. Ili samo žele da stanovništvo tog entiteta nahrane šupljacima dok propadaju svjetlosnom brzinom. Jeftini scenariji poput namjernog paljenja šume u rs-u, samo da bi organi BiH zatražili pomoć ili intervenciju Srbije, skrivanje stotina zatvorenih bankovnih računa od javnosti, svjetionik iznad Sarajeva sa trobojkom, prizivanje Čipuljićkog psihopata da otvori nekakav dom zdravlja u nekoj provinciji, evo i sad i rezanje bandera su samo borba da Dodik i njegova mafijaško seljačka klika nekako još malo ostane na vlasti u tom entitetu. Laganje i varanje gladnog naroda kojem si opljačkao dvije ili tri buduće generacije. Tužno je što ni sa ove druge strane nije puno drugačije. Jad i čemer. I to one najprimitivnije, seljačke vrste.

Srb IN

***< _Al kad ga Kačko meni složi, samo vičem mir nam božji. I vjačna mu japamjat, ja ću opet njemu glabat. Ojhaaaaaa malenaaaa iiija ornaaaaa ehaaaa zeka! A Gara studira na Palama pa ću ja do nje preko livada OOOJHAAAAAAAAA

HOĆE HOĆE

>>s*** _Kao tvoja krezava stara što je meni jutros smrskala ***

Ne pijem dok Paja vozi

Meni je Mile uzor i idol. Ja bih sa njim do kraja svijeta. ***

Vozim kad Paja pije

Ma ne samo to! Meni je Mile Tito! Ili kako kaže Vulićka - Bog! Ha ya .....

Hana

Sve je ovo glupost i gubljenje vremena, a čemu onda tvoji redovni dolasci... kad je nešto glupost i gubitak vremena onda se ne dolazi. ka Jedno te isto Bas i ne pratim, pogledam naslov, ali tako nekako ispada. Kvazimodo dodje, pristalice mu prave paradu, udje, laprda, vrijedja i ode. I tako svaki put.

Ma akteraš pokvareni

Bas i ne pratim, pogledam naslov, ali tako nekako ispada. Kvazimodo dodje, pristalice mu prave paradu, udje, laprda, vrijedja i ode. I tako svaki put. ka Hana _I glupaci koji mu plješću za 100 maraka. Ali seljober MORA doći! MORA! Neka ga nek laprda i pravi predstave. Hajd nek stisne pa nek ne dođe.

Iva

TI SI GOTOV ! Sud ništa ne dokazuje nego daje kazne Biti će zabrana bavljenja politikom Samo ti pričaj gluposti Čeka te još sudjenja!

Kaže Sanja V

Dodik došo da drvo zalije kad ono prevara, niđe drveta

/ Najnovije