Milorad Dodik u Prijedoru: "Oluja" je udruženi zločinački poduhvat Hrvatske i Amerike

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

A kad su bombardirali Zadar ili Dubrovnik, ravnali Vukovar sa zemljom, to su bile neke karitativne akcije, i da ne spominjemo ubijanje djece po Prijedoru na primjer.

Prdoje

Mislim da bi bilo veličanstveno da gospodin Bećirović pozove na napr. manifestaciju "Odbrana Igmana" gospodina Kurtija. Zašto ne?! Picousti u gradu stradalnika Prijedoru, gospodin Kurti na Igmanu. Mislim da bi to bio fantastičan potez gospodina Bećirovića.

.:.

Nego zna li se, je li zvao na obljetnicu predsjednika Milanovića? Ipak su oni veliki prijetelji. Red bi bio brate da je pozvao i velikog druga, jarana, prijatelja Milanovića. Da mu objasni šta znači riječ pogrom, ipak Milanče ima veliku dušu, shvatio bi značenje te riječi.

***

A koji ste vi u z.p.ovnov poduhvat ***

Gost_Radio_Sarajeva

A genocid u tom mjestu gdje ste se bezsramno okupili UZP RS i *****teta.

***

***

***

***

Anto

Nemoj tako prema svojoj braci hrvatima,zajedno ste izmislili novi sport,traktorijada.

****

Bal vampira

Reci to stakoru

Krkane raci to prijatelju milanovicu zvani štakor.

NB

U Prijedoru su pobijeni ili protjerani Bošnjaci i Hrvati. Zločinci su č e t n i c i. Dodik podržava zločine. Trebo je Zoki reći. Amerikanci su zaustavili Armiju Bosna i Hercegovina. To je nepravda! Srbi su idiotizirani srpskim medijima. Plčet će se uskoro nasakrirati kao u Srbiji. Veliko su zlo načinili stvarajući neki srpski entitet. Gadovi!

NATO Offical

Covjek je samo rekao istinu

sf

Onda je sve ostalo zločinački poduhvat Rusije i sprskog naroda - onog dijela koji se ufurao u te fore.

Dodik je..

..udružena podvala Amerike i Srbije

Realno

Da niste kategoricki i na cudjenje ruskog ambasadora odbili plan z4, koji je srbima u hrvatskoj davao vecu autonomiju nego rs-u u bih, ne bi bilo ni oluje. Hoce li ikada iko od tadasnjeg srpskog politickog vodstva odgovarati za to, jer to je klasicna izdaja srba iz hrvatske? Sve dok sami srbi to ne budu trazili, nece biti napretka.

/ Najnovije