Milorad Dodik u Beogradu još jednom održao sramotan govor

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kvin Latifa

Fino. Tip nastupa samostalno, niko ne reaguje. Koji je on faktor da se tako ponasa? Ova cutnja nije dobra, a Herr Schmidt cuti ko 'dama sa losom reputacijom'. Misli li i on kao njegov prethodnik cutati i uzimati 25.000 € mjesecno.

Govori u ime

Genocidnog entiteta

Guest

Eeeee ublehari vidite da je bitan!

KO

Ko je ovoj budali dozvolio da predstavlja Bih,laje ko pas

Mirza Tvica

to su takvi ljudi razumiju samo silu. Po njima ili si nasilnik ili te siluju. I tako čitav život...

Prle

a drugi bosnjacki clan predsjednistva Sejdo KOmsic moze da ode u UN i da tamo drzi govor bez saglasnosti cijelog predsjednistva BiH. onda to nije sramotno. jadni vi muslimani okovani u mrznji prema svemu sto je hriscansko. kako mozete mrziti sami ssebe toliko? pa pradjedovi su vam bili hriscani. bolje se pogledajte u oci i priznajte ko ste i sta ste.

Isto

A šta je sramotno u govoru istine! Sve što je rekao je istina 100%! Sramota je da islamski fundamentalisti, koji su započeli rat u BiH, i još uvijek su na vlasti u Federalnom dijelu BiH, optužuju Srbe za zločin! Pa onda je i Amerika počinila zločin protiv islamskog fundamentalizma, kao i Srbi!

/ Najnovije