Milorad Dodik tužio Davora Dragičevića: Poznato koliku odštetu traži

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ovaj vepar nema mjere

Sds

Lažni koronaš.

Uh

Dragičevića, kao i njegove nalogodavce treba naučiti pameti! Uostalom, jedan ucveljeni otac se tako ne ponaša! Jadno je djete koje je imalo takvog oca!

kikirez

Mijenjam koronu za ikonu!

Шугави лажовски кољачи

"МИ ЛАЖЕМО ДА БИСМО ОБМАНУЛИ СЕБЕ, ДА УТЕШИМО ДРУГОГА; ЛАЖЕМО ИЗ САМИЛОСТИ, ЛАЖЕМО ИЗ СТИДА, ДА ОХРАБРИМО, ДА САKРИЈЕМО СВОЈУ БЕДУ, ЛАЖЕМО ЗБОГ ПОШТЕЊА. ЛАЖЕМО ЗБОГ СЛОБОДЕ. ЛАЖ ЈЕ ВИД СРПСKОГ ПАТРИОТИЗМА И ПОТВРДА НАШЕ УРОЂЕНЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈЕ. ЛАЖЕМО СТВАРАЛАЧKИ, МАШТОВИТО, ИНВЕНТИВНО", РЕKАО ЈЕ ДОБРИЦА ЋОСИЋ ОПИСУЈУЋИ ПОВИЈЕСТ, САДАШЊОСТ, А KАKО СЕ ЧИНИ И БУДУЋНОСТ СРПСKЕ ПОЛИТИKЕ.

/ Najnovije