Milorad Dodik: 'Prekinuta državna koalicija'

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak...

***

Kukavac sinji

A joooj, nije ti lako.

Je li najzad kucnuo čas...

Da se troglava neman- jer skinuti samo Dodika i njegove, zaludan je posao!- etnokonfesionalna troglava Hidra zauvijek politički dotuče? Jer, bez smrti troglave Hidre, nema života i budućnosti za BiH!

Haha

Sad treba nazvati Šmita i tražiti da nametne nove Srbe!

tuner

od prosle godine kazem, sacekaj maj 2032. papak. da vidis sta ce do tada biti sve usvojeno i tada

king

Ahahahahaha

visocica 1662

***

Hadžić Emina

Ronhile jado, ti si gotov samo što ti nisu rekli. Rudonja iz Bakinaca je na vlast došao transporterom a sići će sa vlasti i opet transporterom ali ovaj puta na sud pa u ćuzu. Moći će birati Zenicu ili Foču jer su Vojkovići prebukirani SDA elitom.

***

***

IVA

KRIMINALAC! TVOJI /KOJI TE PODRZAVAJU/ SRBI IMAJU PROBLEM SA SAMIM SOBOM!

Bosna Bosancima

Hvala gospodine Dodik, što na ERES nestaje pred očima skoro pa u realnom vremenu

IVA

***

Ja1

To mile nek si im rek’o, samo ostro do nestanka nakaradne republike srpske, podrzavam te u potpunosti!

333

"I tako je ukinut RS, zahvaljujuci kontroverznom bosanskom politicaru Miloradu Dodiku, koji je igrajuci fantasticnu dvostruku igru za BiH (i svoje dzepove) a pod krinkom srpskog nacionalizma obnovio Republiku BiH." - citat iz Citanke istorije za cetvrti razred osnovne skole, izdavac: Zavod za udzbenike, Sarajevo, 2026.

5e6e6

***

K nozi

***

Zbor

***

Veriga

A joooj, nije ti lako. ka Kukavac sinji . Nije mi ga zao kad bi ga i objesili, kad vidim sta je narodu uradio, pa i svojim ‘ovcama’. Prosrbijanskom i proruskom politikom nas gurnuo u bijedu, siromastvo, neizvijesnost. On i drugi blokatori, secesionisti i neprijatelji drzave su sve unistili. Placenici. Ne razumijem zasto ne odu u Srbiju i Hrvatsku ‘ako ih srce tamo vuce’. Pun nam je kufer manipulatora, lopova.

***

***

Bosna Bosancima

***<. Troglava hidra su zapravo trojstvo nacija Jugoslavije, s tim da dvoje radi protiv drzave za strance, a treca snaga su patrioti. Treba vratiti Bosansku naciju, zabraniti stranke sa imenom susjednih drzava, zabraniti dvojno drzavljanstvi sa susjedima, ukinuti nacije nepostojece Jugoslavije u Bosni.

Haha

Murphy pošalji sunite na Eres. Došao je vakat!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

***

***

333

***

Ja1

Jos malo pa Republika BIH, sitnooo

Xyz

Idiot je idiot...SIKTER

¨BiH nije država u pravom smislu¨

pa to znaju i mala djeca, moj Milorade! De nam nesto novo kazi, sto mozda ne znamo?

Jos ...

... malo i tebe cemo zaboraviti....tik tak

Lav

***

/ Najnovije