Milorad Dodik ponovo prijeti i najavljuje: 'Gledajte me sutra u direktnom prijenosu'

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Milorade CARE

Da te nema trebalo bi te STVORITI

Petao loš

Opet kukuriče ova oroz.

Bosanac

***

***

***

Higijena prije svega

Samo deratizacija ima efekta.

RS-SRBIJA

***

333

***

Kblbnlblnčnčmćn

***

Kkfkkflgjehh

***

Neće pa kud puklo...

***

Tuner

Gledat ce te cijeli svijet u maju 2032. Traktorijada

Iva

***

Komšija

***

Ne možete nam niiiko ništa...

Lele, lele, lele do kad misliš da kukumačeš sverceru cigareta?! Gdje nestade ona sila, pjesma i nadobudnost. Pretvorio si se u narikaču.

Ja pa ja

Koji idiotizam...

Žika iz Niš

***

Baki

Ali mi tebe ne želimo ni da gledamo ni da slušamo!

Miki

Rasturi Šmit Bosnu lakše nego i jedan političar iz 92. godine , za pola sata uradi posao koji za četiri godine rata nije mogao da se odradi.

I vakat je bio

Rasturi Šmit Bosnu lakše nego i jedan političar iz 92. godine , za pola sata uradi posao koji za četiri godine rata nije mogao da se odradi. ka Miki Rasturi on nešto drugo, a ne BiH I tu je vaš problem. Rasturi ***ove pojedincima, banditima i neka. Konačno!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Ćeš da ga

***

Hahaha

Lijepe riječi su ukras!

Hahaha

***

Opa Đurđa

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije