Milorad Dodik objašnjava: Zašto sam danas u Tesliću, a ne na Cetinju

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Latko zBrode

Eee...u Cetinju nema šatora da možeš pevati "Mudžahedin turski sin..."....baš dobar onaj video šti kruži društvenim mrežama

Koliko...

...govedo sam vidio.

Sad ce SDA botovi

da raspale iz svih orudja

moke

Iz istog razloga zbog kojeg ni Bakir ne smije u dzamiju bez tjelohranitelja. Nemate muda ni jedan ni drugi. Rat proveli kao ratni profiteri i jedan i drugi.

Koel

Mora du s marsa poslali one specijalce iz prijedora danas dole a ne ti magare iz bakinaca

Je li srpski mrzitelji!

Šta je rekao što vam ne odgovara?!

Je li srpski mrzitelji!

Ne odgovara to sto po obicaju laze. Vec objavljene slike specijalne jedinice poslane u CG. Ma ko bi vas tako postene i dobre mrzio?

Da

Pametan potez, Mile!

DUDEK Krivousti Njofra

Srbovanje ludom radovanje može i ratovanje

Jah

Šta je rekao što vam ne odgovara?! ka Je li srpski mrzitelji! Ne odgovara islamskim fundamentalistima samim svojim postojanjem ,svaki nemusliman!

Laki

Hahaha da si imao muda otišao bi ti al vi srbi gdje je god gusto podvijete rep ko kuja

/ Najnovije