Milorad Dodik: 'Neću žrtvovati interese Srba u BiH uprkos američkom upozorenju'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

I tako

Bla, bla, bla, blaaaaa

Tuner

Interes srba je plata 2000 eura. I bosnjaka i hrvata.

Nemaš stid

Interesi Srba nisu ničim ugroženi, ti si ugrožen i zato je sav ovaj cirkus traje i traje. E sad, ako si ti svi Srbi onda...

Po običaju

***

Mimo

Tko te mrče u subotnje veče Duduče ,Gaga ili ?

bosanski sindrom

***

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

Knjaže od Ronhilla, ultimativni interes Srba Hrvata , Bošnjaka i svih ostalih u ovoj preumornoj zemlji, da ti, Trezor-efendija od Vreća zlata i Robovlasnik i herceg pl. Čović, završite u ropotarnici istorije, historije i povijesti. Da ostanete trajno obilježeni kao mjerna jedinica za zlo počinjeno vlastitim narodima i svim drugima. Interes Srba, Hrvata, Bošnjaka i svih ostalih je, podjednako, sloboda lišena mržnje, nesigurnosti, radno mjesto, krov nad glavom, školstvo i zdravstvo dostupno svima, sigurne penzije/mirovine starima, djeci i mladima osigurana budućnost, bez potucanja od nemila do nedraga po bijelom svijetu.

Haha

Kažu ko traži ****ci čepa... I nađe ga :D

BiH

*** to su tvoji interesi, a narodu treba poso i mir.

Milojko

nece svoje interese/pare zrtvovati. A interese Srba u BIH, eeeeeeeeeeeeee?

Hahaha

***

/ Najnovije