Dodik tvrdi da se ne boji hapšenja te da neću doći na predstavljanje Schmidta

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hm

Tako je Mile! Narod iz Republike Srpske te podržava! Stranac nek uređuje islamsku fundamentalističku tvorevinu, zvanu, federacija, koju je i stvorio , na svoju sramotu, u srcu Evrope!

Guest

Guest @Hm Islamska djamahurija kako je ti uvrnuti nazva je u smislu koordinacije sa gospodinom Smidhtom ok,li vama u.rscete dobro osjetiti rad jednog pametnog Visokog predstavnika. Navikli ste na gospodona Incka da spava i da je zabrinut eh ovaj gospodin je sasvim drugaciji. Dolazi iz zemlje koja je jedna od najjacih evropskih drzava i pristajanja jednog najpriznatijeg covjeka na svijetu gospodina Djo Bajdena.

AB

Natjerao si druge srbe da ne dolaze na posao u drzavne institucije, ugrozio si im radna mjesta i ülate, a ti si prvi prekrsio odluke ns o nedolasku na posao !

Da

Tako je Mile! Narod iz Republike Srpske te podržava! Stranac nek uređuje islamsku fundamentalističku tvorevinu, zvanu, federacija, koju je i stvorio , na svoju sramotu, u srcu Evrope! ka Hm

Guest

Naravno da se ne bojiš jer će ti tvoj Ćulum javiti na vrijeme da možeš zbrisati u Srbiju ili Rusiju za čije interese radiš.Ti i tvoja porodica ste zbrinuti.

Por

Vrijeđanje nije politički čin. Vrijeđanje se ne oprašta.

Bosna i Hercegovina 2021

Hajd sto narod i gradjani trpe razne uvrede i rad protiv drzave BiH, sto njihovim novcem balaha kako hoce a sve protiv istog tog naroda, ali, sta je sa medjunarodnom zajednicom? Da li je medjunarodna zajednica stvarno toliko mlohava, neuka, slaba, pa trpi salve uvreda i ponizenja od strane ove osobe?! Kad ce pokazati snagu i reci dosta ovim politikama koje koce razvoj BiH i uticu na razvoj bh drustva?! Ima li medjunarodna zajednica petlje za to?! Nadati se da ima i da ce konacno reci STOP!

Koel Vulgaris, DeFektni SDA baustelac

Za tebe, izgleda, nema nade. Hajde sto si glup, nego sto si nepismen totalno. Ubio se za skele

Guest

A hoćeš uzeti platu sa državnih jasli?

Nisam@Robot

Milorade mnogo si se zaobado...

Ghost

Uhapsite ovo smece u ljudskom obliku! Sto prije, to bolje. Covjek je pogazio sve temelje civilizacije i zasluzuje robiju.

Reuf

Da bi peticija bila moralno validna bilo bi pozeljno da je medju potpisnicima bar trećina, ako ne i polovina Srba, bosanskih Srba. Ovako... ispast ce da ih majoriziramo, da im na,ećemo svoju volju.

Guest

Vidi majmuna. Njemu treba nabiti plavu vrecu za smece preko glave. Mozda bi djelovo bar tad ozbiljno.

Srki

Kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio ga je Alija kad je zrtvovao par hiljada muslimana na Klintonov mig da bi za uzvrat dobio bombardovanje Srba od NATO-a. Znaci - bio je genocid i ne znam zasto stalno povlacite to pitanje?! A sad nazad u mladomuslimanski rezervat.

Dudek Krivousti Njofra

Ne LAJE CUKO da SELO BRANI već što ga je strah

Bravo Mile

Mile bez potrebe neće da ide u kalifatski grad Sarajevo!

01

Taj Šmit, za Srbe ne predstavlja ništa, zato nema potrebe da Dodik dolazi u talibansko Sarajevo, bez potrebe!

zivi bili pa vidjeli

Taj Šmit, za Srbe ne predstavlja ništa, zato nema potrebe da Dodik dolazi u talibansko Sarajevo, bez potrebe! ka 01 Tako je, i zato OTCIJEPI SE MILE!!!!

/ Najnovije