Dodik nastavio optuživati i najavio referedum: 'Političkom Sarajevu je glavni cilj eliminacija mene'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Rajko

Pa dosta te je vise SDA drzala iznad vode. Dosli krediti na naplatu, koprcas se jer nemas gde. Nema vise Bakira da ti dupe spasava odobravanjem zaduzivanja. Izmakla se SDA stolica, sad krivo Sarajevo sto se nezaduzuje FBiH da spasava RS visegodisnje uzivanje i orgijanje. Nema vise para. Valja sad pred narod stati i reci, trosilo se, zglajzali smo. Lakse rat zazivati. U zatvor baja, u zatvor. Sad krece bezanija.

Auuuu

Cvika gooza armaturu 12ku od straha izgleda aaaahahahhah...nece Rudonja,ne brini se puno,mirno spavaj...tvoji ce doci po tebe ;-)

Bosanac

Zivotinje srbi pobjegle u sumu i laju tu vam je mjesto zivotinje srbi smrdite majke vam kuje pogane

Lijepe riječi su ukras!

***

Ljiljani nisu sa Karpata

***

BL

Lijepe riječi su ukras!

Jjjjaaaa iiiiii

Vidjet ces kad ti ga smit do kraja Oci ce ti ispast,samo se ti zezaj s arijevskom rasom.

Rudi

Lijepe riječi su ukras!

Pa

kaze Gorica- Nece vise moj chale Milojko nikada reci kod Erdogana-Merhaba askeri!

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

Ja mislim da je tzv genocid, Markale i red za hljeb u Sarjevu rezirao Alija. ka HVO Neeee nemoj da misliš da se naprežeš puknuće ti žica pa će ti onda spasti uši

Role

Nervozan je Mile, vidi se iz izlaganja na Kozari i to vrlo vrlo nervozan. Zna da ne ide to baš tako kako je zamislio u glavi a sukob je neizbježan samo ne znamo da li će biti niskog ili visokog intenziteta. Jedno je sigurno, ukoliko počne eniteti neće biti ono što su bili, biće to jedan potpuni kaos. Ali svako zlo za neko dobro.

Guest

***

JUGOSLAVIJA MJESOVITA

Lijepe riječi su ukras!

333

Ma nikog nije briga za tebe. Osnovni je problem sto si bio i ostao lopov, i sto vam se svima magli pred ocima od pomisli na pravnu drzavu. Mislis da niko nije primjetio da su svi tvoji udari na drzavu zadnjih 15 godina u stvari udari na istrazne i pravosudne organe?

/ Najnovije