Milorad Dodik nasekiran zbog odluke Crne Gore da podrži rezoluciju o genocidu: "Katastrofa"

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sve po zaslugama

A što ćeš lepi, teška vas vremena čekaju.

Opa, opa, opala

I lepo zapevao: Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine i Srpkinja me majka rodila, Ojhaa. Zavukoše mu ga Crnogorci.

Nadimak

Velikosrbijanci ne mogu disati Bosanski zrak! Rece Duduk. Gusi ih sve sto je Bosansko! I ja sam za Mirni razlaz Milorade! Projekat. Bez rata, stradanja, zlocina. Neka Srbija, Bosna i EU finansiraju Mirni razlaza Srbijoljuba i Bosnjaka na nacin: zainteresovani da prodaju ili zamjene imovinu. Kuca za kuci, grunt za grunt i miran Balkan. Vas srbijoljube da fino ispratimo u Srbiju, a bracu iz Sandzaka zdusno docekamao. Sve po principima EU, bez promjene granica.

***

***

666

Auuuuu... Mešćini da je bolnije kad ti ga brat... "Drugo oko" u glavi zaćera?! 😄

IVA

VRIJEME JE DA KUPIS PRNJE I BJEZIS! ZATVOR SE PRIBLIZAVA KRIMINALAC:):)

IVA

***

istraga ba piše:

Zvanični dokumenti stigli iz Turske: Tužilac Čampara kupio stan u Istanbulu, u zgradi u kojoj dva stana ima odbjegli član narko kartela Sani El Murda. Tužilac i kriminalac koristili usluge iste agencije. Advokatska kancelarija Čampara zastupa El Murdinog saradnika Elmedina Karišika Piše: Redakcija - 24.04.2024

Ne pijem dok Paja vozi

>>Zvanični dokumenti stigli iz Turske: Tužilac Čampara kupio stan u Istanbulu, u zgradi u kojoj dva stana ima odbjegli član narko kartela Sani El Murda. Tužilac i kriminalac koristili usluge iste agencije. Advokatska kancelarija Čampara zastupa El Murdinog saradnika Elmedina Karišika Piše: Redakcija - 24.04.2024 ka istraga ba piše:<<Znači biće komšija sa Sakibom Mahmuljinom

***

***

HUKA

Crnogorci stvarno niste fer sto nasikiraste Duduka pa sad nemoze spavati osim ako se nalije Djedovom rakijom.

Tuner

Da ista znas o politici podrzao bi je i ti

***

***

Pa milorade bolan

Koga ti ubjeđuješ da svi Srbi misle kao ti. Izgleda da ti to vježbaš redovno ispred ogledala. Mada pametan čovjek i ne može znati sta ti zapravo misliš jer redovno mijenjaš ideje

Miki rubiroza

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Vi ovde stalno srbe zovete genocidasima a ne vucic

Zašto bi se eventualni Crnogorci - koji se izjašnjavaju kao Srbi - osjećali pogođeni rezolucijom o genocidu u Srebrenici, Dodik nije elaborirao. Vjerovatno u duhu svog političkog pajdaša Aleksandra Vučića pokušava da nametne narativ kako rezolucija naziva Srbe &#039;genocidnim narodom&#039;, što nema veze s istinom. A inace vama bosnjama na ovom i drugim portalima svaki drugi komentar nije da su srbi genocidasi, jel de? Da nije tako mi ne bi imali na sta reagovati i odgovarati. I gle cuda, jedino se takvi komentari govora mrznje ne brisu, jer govor mrznje je ocigledno dopusten samo ako je usmjeren protiv srba. Kako multi-kulti i nadasve tolerantno od vas.

Bosnje brisu zbog vlastite intelektualne nemoci

Lijepe riječi su ukras! A koja sam to ruznu rijec ja koristio u svom komentaru pa si ga obrisao? Hajde je navedi? Evo ti ponovo isti komentar, pa mi reci koja je to ruzna rijec u njemu. Anticivilizacijski cin je umanjivanje pravog i istinskog genocida koji se desio u ausvicu i jasenovcu, time sto ga vi izjednacavate sa obicnim ratnim zlocinom u srebrenici. Takvih ratnih zlocina kao u srebrenici imas bukvalno u svakom ratu kao i u ovom nasem, nad srbima i hrvatima, ali oni za vas nisu genocidi?! Kako su to fino bosnje zamislile. Naravno da vam zrtve pravih i istinskih genocida i holokausta to nikad nece dozvoliti, a to su srbi, jevreji i romi na balkanu, a ne vi. Vi ste njihovi dzelati.

/ Najnovije