Milorad Dodik nakon izlaska iz sudnice: 'Godinama se namještaju sudski procesi i ovdje vlada mafija'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kiki

Ma vi ste ludaci parexelans

Huraaaaa

Došli snsdovci na sendvič i 20 KM sve budzetlije i paraziti drustva

071

Jeste, vlada mafija. Jedna mafija sa tri klana i sve vase pod***ne muhe koje ste izvukli iz pecina i uhl****li sa diplomama stampanim na salvetama. Trogloditi po institucijama koji su u ogromnom broju samo vasarski dzeparosi i sluge svih vrsta kriminala. Ukratko, svi zajedno ste kriminalni ljudski odpad, i ipak cete na kraju svi tako i zavrsiti. Vidim i kako se sva trojica sekirate jedan za drugog :D.

Čuuuj kriminalca

***

Usa

***

Slavenski jug

"Ovdje vlada mafija!" Trenutak istine i samokritike ili je progovorilo Dodikovo nesvjesno. Ovdje, ne samo u BiH, ovdje, od Vardara pa do Triglava, vlada etnokonfesionalna , neofašistička mafija. Zajedno ste ubili Jugoslaviju a potom podijelili ratni plijen u obliku zapuštenih i uglavnom napuštenih teritorija ovih mafijaških kvazidržavica, najveće mizerije u EU I izvan nje. Višestruke smrtne kazne za svakog od vas nisu dovoljne za horor i zločine počinjene na ovim prostorima u zadnjih 33 godine!

Gost_Radio_Sarajeva

Vidi lopova, zna iz prve ruke, jedino nije rekao da je on glavni šef mafije.

Čuj

Sendvicara i 20 km

Asker

Pa ti si seljacino i napravio tu mafiju ya svojim pajtosima. Jadna je zemlja u kojoj ste vi lopovi kunete u postenje.

***

***

Schmidt

ISTINA

Vidividi

I sto kazete da EU grijesi da bi trebali zapoceti pregovore sa BiH o pristupanju.. sa dodikom i covicem ?

Hahahaaha

Hahahahaha teče jedan od glavnih kumovali u BiH. Nego, kako si Mile, kakva je situacija?

***

***

Opa Đurđa

***

Muka živa

Grebe lopov noktima na svaku. Bori se jadan na površini da ostane ali džabaaaaaa.

333

Eno i Covic izrazava sumnju u pravosudje, hahahhaaha. Sve i jedan trepere, sve i jedan u panici od transparentnog izbornog procesa, da ne govorim o popisu. Sve sto se od 1990. do danas ocesalo o politiku treba pomesti metlom, pozatvarati olos i oduzeti svu imovinu. A prvo im diplome staviti na hrpu na Trgu BiH, politi benzinom i zapaliti, uz DJ-eve.

/ Najnovije