Milorad Dodik: 'Ili je smrt za vrat ili su u igri velike pare. Schmidt zapeo da dodatno ponizi BiH'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vubiblblnlnln

Stilski nedoteran no jedini lider sa dva grama mozga u ovoj tužnoj zabiti

Joko Ono

ONO se našlo o ponižavaju BiH.

Papir, olovka

I velika gumica.... Za brisanje naravno

***

***

Kukkka

SVE NAKA NAMETNE A TI HAJ U OCJEPLJENJE PA DA VIDIMO

333

Jok, nego cemo otkriti da za svetu konstitutivnu, profitersku, laznodiplomsku, lopovsku, lazljivu i krkansku trojku od 1990. naovamo, pa cak ni na vrhuncu slave, nije glasalo ni 15% glasaca. A onda cemo jos i otkriti da nas je manje od 2 miliona, i jos mnogo toga neprijatnog za septicke jame koje se odazivaju na "branioci interesa naroda" i "politicka stranka".

Slušaj vamo

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

***

***

***

***

Opa Đurđa

Molim redakciju da svako jutro obavezno pišu o Dodiku i njegovim izjavama. Ako slučajno nema članka moram popiti Dunkolax da bih imao stolicu. Ovako uz članke o geniju imam redovno pražnjenje crijeva. U nestašici članaka o novim izjavama možete objavljivati njegove genijalne citate i misli. Je*ao Mao Ce Tunga, kakav je to um.

***

***

Banja Luka

Burle vodi ti brigu o svojoj stolici,Šmitova je stabilnija od svake vaše ..Voleli ,priznavali ili ne on je tu i ima platu vas desetorice ..Ti češ crknuti od muke zbog toga..Gladne ti oči,a i tlo ti se poljuljao ..Živeo Šmit....

/ Najnovije