Milorad Dodik: 'BiH je na infuziji, može ostati samo na slovu Daytona'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ti si na twskim drogama promijeni dolera inace neces opstati na zivotu

Mirko S. Kojotovski

Federacija da je država do sada bi odavno bila u EU. , ali nije jer je jedina međunarodno priznata država Republika Bosna i Hercegovina koja je Dejtonskim sporazumom 1995 godine dobila entitete tj . teritorijalne jedinice koji nemaju ništa od državnosti i u kojim su kao i u cijeloj državi konstitutivni svi narodi i ostali.

Guest

poceo ovaj majmun da iskace iz pastete ko i onaj bolesnik u srbiji.hajde ocjepi se barabo hahahahah

U

>>>>Će se raspasti, to je neminovno, i desiće se uskoro! Muslimani se samo tješe time što Republiku Srpsku nazivaju genocidnom tvorevinom. Republika Srpska je međunarodno priznata, kao Republika Srpska, teritorijalno jedinstvena, sa centralnom administracijom u Banjaluci, a BiH je samo BiH, bez imena Republika. Srbi u Republici Srpskoj BiH vide samo kao privremeno, prelazno rešenje do konačnog cilja, tj razbijanja BiH, i osamostaljenja Republike Srpske! Pa i po cijenu novog rata i stradanja muslimana! ka BiH<< Hočeš li to ti ratovati. Groblja u RS su puna mladih koji su poginuli za RS. Ima mjesta, samo juriš ka Đurica<< FBiH ima još više mjesta, ionako ste ponijeli titulu najstradalnijeg naroda, sledeći put će se o vama govoriti kao o iskorijenjenom narodu!

Guest

karadjic ce bit glavna navijacica u britanskom zatvoru bice samo go go,go go, navece primacica belegija hahahaha

S

FUJ...

chim

Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle nema mi ga Cojle da dodje kraj mene mlade da legne Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi, Radojle dodji mi dodji, dragane cekacu te dok zora ne svane Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle a sto mi ga nema pa nema a meni se mladoj pridrema

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Damianusdarcus

Čemu tolike svađe oko cijepanja Bosne, pa ona je već podijeljena na četiri dijela... imamo Federaciju BiH, Distrikt Brčko, Zapadna RS i Istočna RS.

Isprdio mile

Dodik je isprdio on ce prije livsat od bijesa ili ce mu dokunisati srbi koji su shvatili da su ugrozeni od vlasti rs-a nego nasa Bih,Bih je bila prije dodika 1000 godina bit ce i posle dodika bar 100000 godina.

Guest

pa od cega bi ti zivjeli ovi u i.sarajevu.nigdje fabrike,nigdje niceg osim zgrada.A plate se u federaciji zaradjuju.Isto je i u tesnju,navalile rs entitetlije da rade po federaciji.bijeda iz boljeg entitete hahahaha

Smajo

Pa.kad nam dosade opstrukcije F16 ce vas ispratiti preko drine

Zabih

Rs nije niti priznat niti je drzava. Nema ni vojsku ni valutu. Pokusaj odvajanja vraca, po medjunarodnom pravu, ustav republike. Onda imas nato, i i.as ga na drini mozda i dalje radi tampon zone. Znaci mozws sanjati o raspadu, a prije ce ti dijete ostariti i umrijeti i raspasti se nego bih. Pun nam je k vas i vaswg sirenja. Trebas urezati mjesec i zvijwzdu na celo da zahvalis turcima sto su ti ostavili madjarski beograd.

Kadrija

pas koji laje, ne ujeda

Istina

Srbi i Hrvati na mogu živjeti skupa sa islamistima kod kojih je na vlasti islamski fundamentalizam!

Istina

Dok god je na vlasti u Sarajevu ratna stranka ,SDA, koja je započela rat u BiH, i koja provodi politiku radikalnog islamskog fundamentalizma, ne može biti zajedničog života u BiH!

/ Najnovije