Milorad Dodik: 'Ako Christian Schmidt bilo šta uradi, srušio je europski put BiH'

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

kao osoba koja vec dugo radi u institucijama BiH (str.saradnik, VSS, plata 1600 KM) znam dobro da evropski put BiH ne postoji. Postoji put Milorada Dodika i Čović Dragana jer mi Bošnjaci i Bosanci nemamo svoj put u EU. Mrze nas i ovi iz EU I svi oko nas. I biće nam kako bude da bi trojka (ko i Bakirova bagra) uzela sebi i familijama što više. iIsta je škola sve. Najviše m9 je žao što će naša normalna djeca otići u svijet a nad nama će papci vladati dok postoji ovo malo prirode za ukrasti.

Hahaha

Naravno da ce uraditi Milokrade i onda cemo vidjeti hoces li pobijediti na izborima. A ti se pitas o BiH EU putu isto kao tvoja pokojna baba..

Panzer

Mile ispade jedini u pravu i željan puta u EU.

Hahahahah

Ja mamlaza braco mila!

(.Y.)

Mile ispade jedini u pravu i željan puta u EU. ka Panzer I tvoja stara ispade prava ravaku

Rijeka

Hajde Smith UDRI sa bonskim ovlastima. Ne mogu ti ništa samo udaraj

Komšija

Jedva čekam da to vidim.

Treba jasno i glasno reci kako jeste

Jedina je istina da srbi i hrvati ne zele da zive u BiH i da ce uciniti sve da onemoguce funkcionisanje drzave i njen opstanak. Bosnjaci su im samo izgovor za ovo sto rade, a rade na tome da nista ne funkcionise, da bude u statusu quo i da obesmisle drzavu, ne bi neko nekada odobrio raspad uz apetite komsija i susjeda da otmu teritorije BiH i bosnjake zarobe u enklave tipa Gaze i stalno vrse pritiske, presije, maltretiranja i obespravljenja do potpunog iseljenja i istrebljenja po uzoru na Izrael.

radi zlog baliluka se ne može naprijed!

primitivna poturad samo znaju za džumu, ćevap i RAKIJU.

Sta ba lupetas???

Jedina je istina da srbi i hrvati ne zele da zive u BiH i da ce uciniti sve da onemoguce funkcionisanje drzave i njen opstanak. Bosnjaci su im samo izgovor za ovo sto rade, a rade na tome da nista ne funkcionise, da bude u statusu quo i da obesmisle drzavu, ne bi neko nekada odobrio raspad uz apetite komsija i susjeda da otmu teritorije BiH i bosnjake zarobe u enklave tipa Gaze i stalno vrse pritiske, presije, maltretiranja i obespravljenja do potpunog iseljenja i istrebljenja po uzoru na Izrael. ka Treba jasno i glasno reci kako jeste ............................ Ja imam par jako dobrih prijatelja Muslimana, ja bih ne stavio ruku u vatru za njih, nego nema sanse da bi ih ¨¨neki moj¨¨ pipnuo preda mnom bez da ima posla sa mnom!

radi zlog baliluka se ne može naprijed!

Jedina je istina da srbi i hrvati ne zele da zive u BiH i da ce uciniti sve da onemoguce funkcionisanje drzave i njen opstanak. Bosnjaci su im samo izgovor za ovo sto rade, a rade na tome da nista ne funkcionise, da bude u statusu quo i da obesmisle drzavu, ne bi neko nekada odobrio raspad uz apetite komsija i susjeda da otmu teritorije BiH i bosnjake zarobe u enklave tipa Gaze i stalno vrse pritiske, presije, maltretiranja i obespravljenja do potpunog iseljenja i istrebljenja po uzoru na Izrael. ka Treba jasno i glasno reci kako jeste INŠALAH, INŠALAH, INŠALAH!

Duduk

Ako iko koči put E.U onda si to ti sa svojom krmadijom .Bit će ti si uveo 30 godina vraćaš se u divljaštvo sa karpata

Dudek Krivousti Njofra

Jedina je istina da srbi i hrvati ne zele da zive u BiH i da ce uciniti sve da onemoguce funkcionisanje drzave i njen opstanak. Bosnjaci su im samo izgovor za ovo sto rade, a rade na tome da nista ne funkcionise, da bude u statusu quo i da obesmisle drzavu, ne bi neko nekada odobrio raspad uz apetite komsija i susjeda da otmu teritorije BiH i bosnjake zarobe u enklave tipa Gaze i stalno vrse pritiske, presije, maltretiranja i obespravljenja do potpunog iseljenja i istrebljenja po uzoru na Izrael. ka Treba jasno i glasno reci kako jeste DEJTONIJA JE CIONISTIČKA TVOREVINA, SAMO TO BOSNJACIMA NIJE JASNO.NISTA PRAVNO NE RADE

Robot

Jedva cekam da ga Schmit nametne

Robot

Onda gladaj lafce!

Filozof

kao osoba koja vec dugo radi u institucijama BiH (str.saradnik, VSS, plata 1600 KM) znam dobro da evropski put BiH ne postoji. Postoji put Milorada Dodika i Čović Dragana jer mi Bošnjaci i Bosanci nemamo svoj put u EU. Mrze nas i ovi iz EU I svi oko nas. I biće nam kako bude da bi trojka (ko i Bakirova bagra) uzela sebi i familijama što više. iIsta je škola sve. Najviše m9 je žao što će naša normalna djeca otići u svijet a nad nama će papci vladati dok postoji ovo malo prirode za ukrasti. ka Guest

***

***

za ljiljana

bosnje.ljudi. ko vas truje.zapitajte se. bih je zemlja tri naroda.ne samo bosnjaka.kada tò shvatite bosna mirna. u suprotnom probudiite se i skontate .laz.kaziprst gore . u svijesti .protresite glavurdom.ko biti. siit ili sunit. mozda ljudsko bice.

Gost

primitivna poturad samo znaju za džumu, ćevap i RAKIJU. ka radi zlog baliluka se ne može naprijed! A, za koga zna Haski tribunal i zapisana historija, starija i novija? Ha?

Nije dodo tako

Ako on sta uradi RS se odvaja. Slabo pamtiš sta izjavljujes

Schmid

Ja biti bogata turista i voleti nudista

Poljuprivrednik

Mile je genije. Em mu dodju na noge u Laktase i pristanu na sve, em ovaj Svabo ne smije da se javi. Kapa dole Mile! A svi dodju i prodju. Samo Mile ostaje!

samo oštro sa euLJIGOM bez vize

protjerati švapče!

***

***

/ Najnovije