Milisav: Sindikat CB BiH se ograđuje od stavova Sanjina Sinanovića

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Valter

Sama činjenica da su dugogodišnjem uzornom zaposleniku CBBH i ocu troje maloljetne djece (kojem je nakon ukazivanja na nepravilnosti i korupciju, nakon trogodišnje borbe sa sistemom i strašnog mobbinga, nakon 6 disciplinskih postupaka (sakrivenih od javnosti), nakon razvlačenja pameti uzduž i poprijeko) na kraju uručili Otkaz ugovora o radu je sama po sebi izrazito zabrinjavajuća! Šta je konačna poenta i šta je konačna poruka, šuti, ne talasaj i bit će ti dobro. Suprostavi se, ukaži na nečasne radnje, bit ćeš eliminisan ?!? Strašno je da je su riječi PRAVDA i PRAVIČNOST postale bajka u ovoj prelijepoj zemlji. Gdinu. Sinanoviću želimo od srca mnogo sreće i snage da istraje u ovoj borbi. Samo se treba zapitati da li bi porodičan čovjek rizikovao svoj posao, svoju egzistenciju zarad nekog senzacionalizma i tjeranje vode na svoj mlin ili ispunjenja nekih vlastitih interesa. Svima koji nisu upoznati sa ovim slučajem upravo u toj činjenici leži odgovor na sva pitanja i eventualne sumnje i nedoumice.

Asim

Kako te nije sramota Milisaveee... Ti se javljaš u ime sindikata, sindikata rukovodilaca i poltrona. Zamolii Danicu nek te podrži..Hoće ona to iako je u pemziji. Možda joj nabacite šta na pemziju!!?? Kako te nije sramota javiti se!? Oformio si sindikat na mobingu rukovodilaca nad radnicima. Članovi su ti većinom " šefovi poltronini i ulizice". Članovi disciplinskih komisija koji su na taj način napredovsli.."odradili posao".. Da ti nije Asim rekao da ovo napišeš?

Valter i Asim

Hahahha, joj komentara. Pa Sanjo dragi slomi se ti od pisanja komentara po portalima. Al nema ti fajde velike od toga. Uhvati se ti svojih 20 garaža koje iznajmljuješ i 10 adresa gdje si predstavnik etažnih vlasnika, pa i tu se šta zaradi jelte? I nisi ni zašta drugo nego da budeš kućepazitelj, to ti je najbolja funkcija koju si imao do sad.

Ss

Milisav "predsjednik sindikata cb" pocetkom 2021 godine dobio 2000KM nagrade od guvernera i tako nekoliko godina unazad. Plus sto je pola godine bio u EU a plata u CB isla kao da je radio svaki dan. Otuda ogradjivanje od ovih sto prijavljuju korupciju.

/ Najnovije