Milan Dunović: 'Svrstaju nas u torove temeljem etničke pripadnosti, kojim se upravlja autokratski'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

Ovaj šupljator i ublehaš kao i šef mu Sejdo mašta o nekoj gradjanskoj a koaliciji jaran Bakir o unutarnjoj BiH,krajnji zajednički cilj je gradjanska džamahirija

Samo Srbin Sarajevo Spasava

I to Sejdun DeFektni, punokrvni

Guest

Nego imaš li u Širokom puno ženske familije da napravimo slavlje ja i ti?

Gulliverus

Šta zna Bunoza, tipičan AdZ Čovićev, a inače ovi sljedbenici Čovića žive u vlastitom toru i od njih već trideset godina samo mogu čuti Mi i Vi, po njima mi nismo nikada isti, niti smo to bili, oni žive vlastitu segregaciju, nije mi jasno na osnovu čega, nacionalnosti, religije kojeg quvca ali su strogo segregirani. Zato i broje krvna zrnca, ali strogo da bi im se glavni u toru održao na vlasti, vječnoj.

Opancici

U svakoj normalnoj zemlji pola članova DF stranke ne bi mogli obnašati bilo koju javnu funkciju ,ali eto, DF ih je izabrao. Najveću degradaciju stranke učinila je Marijela Margita Hašimbegović , koja poslije skandaloznog rukovodenja Narodnim pozorištem u Sarajevu, vise nikada, nikada , NIKADA ,ne bi odlučivala o bilo čemu , a niti se nalazila u javnom prostoru ! Ali, avaj, za takvu devastaciju kulturne institucije DF je nagradio zastupničkim mjestom u Skupštini Kantona Sarajevo ,zamislite , sa nevjerojatnih, osvojenih 239 glasova ,ona zastupa…Kada su se umjetnici ove institucije obratili nadležnom ministarstvu,zaleći se na rad Hašimbegović , naveli su kako “upravo rade i žive kao likovi iz serije DVA SMO SVIJETA RAZLIČITA , 😂😂😂 jer nas Fadil Opancic je postavio tezge sa prehrambenim artiklima u Narodnom pozoristu”! Sada gospodin Dunovic iz DF stranke proziva druge za nestručnost i potkapacitiranost. Kakva neuvjerljivost ,kao da javnost ne postoji ,niti pamti . Samo kada je međusobni obračun u pitanju ,spočitavaju jedni drugima nestručnost i neznanje,a inače zajedno odlicno funkcionisu!

Haha

I Mifsuda Dunovića trpaju u torove, a on samo želi alahati neopredjeljen. Kuda ide ovaj ummet?

IVA

Šta zna Bunoza, tipičan AdZ Čovićev, a inače ovi sljedbenici Čovića žive u vlastitom toru i od njih već trideset godina samo mogu čuti Mi i Vi, po njima mi nismo nikada isti, niti smo to bili, oni žive vlastitu segregaciju, nije mi jasno na osnovu čega, nacionalnosti, religije kojeg quvca ali su strogo segregirani. Zato i broje krvna zrnca, ali strogo da bi im se glavni u toru održao na vlasti, vječnoj. ka Gulliverus PRVO ZEKANE NAPISI PRAVO IME A DRUGO PO TVOM PISANJU SE VIDI DA SI MUSLIMAN

Gulliverus

PRVO ZEKANE NAPISI PRAVO IME A DRUGO PO TVOM PISANJU SE VIDI DA SI MUSLIMAN ka IVA Ja i??

kad mu pogledaš gubicu pitaš se

***

/ Najnovije