Vojin Mijatović o istraživanjima: SNSD gubi Banja Luku

3
M. R. S.
Vojin Mijatović o istraživanjima: SNSD gubi Banja Luku
Foto: A. K. /Radiosarajevo.ba / SDP BiH

Zloupotrebe birača koje se dešavaju u Banjoj Luci signal su da stvari neće biti iste, kazao je Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH. 

Odgovarajući na pitanje portala Radiosarajevo.ba o predstojećim lokalnim izborima, odnosno poziciji gradonačelnika Banja Luke, ulasku u Skupštinu tog grada, te očekivanjima i istraživanjima, Mijatović je naglasio da se SDP BiH vraća u Skupštinu Grada Banja Luka.

"A bitno je i da Draško Stanivuković vodi kada je u pitanju trka za gradonačelnika", dodao je Mijatović.

Istakao je da je panika u SNSD-u jer gubi u Banjoj Luci, a jasno je da kada gube Banja Luku gube sve, pa čine sve da to pokušaju spriječiti, uključujući i pokušaje izbornih krađa.

"A kada su u pitanju istraživanja međunarodnih organizacija, SNSD nema gradonačelnika Banja Luke niti većinu u Skupštini Grada", kazao je Mijatović.

Poručio je da će SDP BiH dodati veći gas i ispratiti SNSD iz Banja Luke na izborima 16. novembra.

Podsjetimo, iz SDP-a BiH danas su iznijeli frapantne podatke o pokušajima izbornih krađa, odnosno pripremama krađa glasova bh. građana koji su fiktivno prijavljeni da glasaju u Srbiji i Hrvatskoj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije