Mijatović pozvao Schmidta da poništi i dio zakona u FBiH: "Ovo je šokantno"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sabina Sabic

*** sa sugestivnim pogledom. Nes' ***!

.,BOSNJAK,.

Sume su drzavna svojina,a u sb kantonu,njima upravlja sda sekta(bosnjacka mafija).ako je zakon za dodika,treba biti i za sda mafiju.

BBB

Ne treba vama iz Trojke visoki predstavnik vama je ustavni sud ukinuo svaku odredbu koju ste donijeli u KS jer se kosi sa Ustavom BiH i zakonima Federacije i to od ukidanja ministarstava, nekakvih spajanja do izmišljanja novih ministarstava da se možete svi uhljebiti itd.itd. Mnoge druge presude se tek očekuju !

Republika BiH

@ SDP Neum je teritorija Republike Bosne i Hercegovine sa tobom ili bez tebe Cini mi se prije bez tebe jer ti si svakako na nogostupu u pravcu njemacke gdje ces vjerno da peres svapske klozete …Bog i Bosna od mora do save od une do drine !!

Guest

Guest Molim postene i razumne gradjane da jave nestale ako ih vide: Covic,Cvjanovic cojk,Tadic i plasticnu. Slijedi nagrada u vidu zauziimanja njihovih pozicija u vlasti.

Guest

Guest @ SDP Ti lopove sto prozivas nekoga usljama dodji da se nadjemo da ti objasnim geograiju,ali po tvom kostur. Ne znate stvarati nego otimati.

Bosanac

Sda bakirova je najvece zlo u Bosni nepismeni lopovi isto govno ko dodo i ugrozeni rvat i bakir

Vojo Klichko

Izgubio sve sam bitke al’jos vodim rat…

dP

Nije lud pa da se zamjeri "patriJotima". :D A očekivati od tužilaštva nešto... hvataj zlatnu ribicu :D

Gost Radio Sarajeva

Sve u zatvor i imovinu ponovo nacionalizovati od 92-e, pa na ovamo.

AsAsova

Dace Bog da i to docekamo..

Gulliverus

Obično se tek nakon niza godina čuje za ovaj kriminal, ko zna koliko su već na ovakav način hajrovali, banda na vlasti...baš su uništili i budućnost ove zemlje, bijednici i bezemljaši.

Ma

Daj, propala drzava, ali kao stranci drze da se kao ne radpadne, a krivi su za sve kao i njihovi poltroncici na vlasti, a raspadnuta odavno.

SDP

>>@ SDP Neum je teritorija Republike Bosne i Hercegovine sa tobom ili bez tebe Cini mi se prije bez tebe jer ti si svakako na nogostupu u pravcu njemacke gdje ces vjerno da peres svapske klozete …Bog i Bosna od mora do save od une do drine !! ka Republika BiH <<NEUM JE HRVATSKI TO ZAPAMTI JEDNOM ZA UVIJEK

Realista

Jakog izlaza na more, ajd nemoj se šegačiti. BiH je jedina mediteranska država koja nema nijedne luke na moru, to je sprdnja od države počev od komplikovanog naziva države, komplikovanog ustava, bezveznog geografskog položaja, itd.

Ivo

Neum pripada drzavi BiH, bolje nek se drze Ustava i onog sto tamo pise.... A niko ne moze prisvojiti ni more ni planine niti privatizirati! Mi svi normalni građani BiH zelimo da se provede istraga sto hitnije!!

/ Najnovije