Mijatović pisao bivšem šefu Dodiku: 'Glave će ti doći ti ljigavci koje si napravio'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac 100%

Dodik je placen da rusi RS,sve sto radi protiv BiH reflektuje se na RS tako da je najzasluzniji za postepeno unistenje RS.

Damianusdarcus

Kako mene ovaj čovjek oduševljava... Nadam se da će se naći neki pandam i u drugim narodima da gradimo bolju budućnost. Do sada smo mogli biti Švica al eto... srbovanje je bitno. Ne mogu vjerovat da ne kontamo da možemo koristiti u svijetu što imamo tri religije i ubirati plodove za naš interes... da se drufi takmiče za nas, a ne ići u druge zemlje po pamet!

Azazel

Kako mene ovaj čovjek oduševljava... Nadam se da će se naći neki pandam i u drugim narodima da gradimo bolju budućnost. Do sada smo mogli biti Švica al eto... srbovanje je bitno. Ne mogu vjerovat da ne kontamo da možemo koristiti u svijetu što imamo tri religije i ubirati plodove za naš interes... da se drufi takmiče za nas, a ne ići u druge zemlje po pamet! ka Damianusdarcus Nemamo mi samo tri religije...mnogo ih je vise a ni nas, ateist, nije Mali broj....Pravosudje je prvi I najveci problem, mho

miki

Sine Vojine kandiduje se, ups kandidovao si se, e jbg ;)

miki

Možda ima više prijatelja na faceu ali razliku među č i ć nije još naučio ;)

Sasa

Naravno da je i tvoja drzava, zasto da ne iskoristi covjek svoje pravo koje ima kao Srbin i onda da svi skupa radimo prvo na ekonomiji pa boze moj ako smo sposobni onda mozda cemo moci i da oprostimo

@Damianusdarcus

to jeste, imali bi i ruse i amere i ove dole naftase pa i dalje azija itd itd eh da je pameti

0004

Građanska država. Bez entiteta i kantona. Državna i opštinska vlast. Srednji dio vlasti pet ekonomskih regija (https://serda.ba/assets/upload/KARTA.jpg). NATO članstvo za sigurnu budućnost sve naše djece. EU članstvo za napredniju budućnost sve naše djece.

chim

tako je Vojine

0000

I moja baba je objavila nešto na facebuku! Što ne objavite na ovom portalu, da narod čuje šta ona kaže! Što? Kad može taj Vojin, i Mektić, i mnogi drugi likovi, može i moja baba.

/ Najnovije