Mijatović: Završen Dodikov cirkus. Obožavaoci režima mogu se vratiti gledanju Zadruge

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

11541

Pobiti toliki svijet, neselektivno i bez ikakvog smisla, uništiti tolika sela, naselja, gradove, infrastrukture, napraviti takve zločine da cijeli svijet pred njima zašuti, izazvati i realizovati najveće migracije stanovništva u modernom vremenu u Evropi i to onda slaviti??....Šta reći? Teško je naći adekvatnu riječ ili rečenicu. Ali, postoji eventualno samo jedna sigurna konstatacija: Na ovim prostorima, u ovoj lijepoj zemlji a poganoj državi nikad nije bilo živjeti lako. Ali se ipak živjelo. Jedni hinjski pljačkaju svoje i licemjerno im se prodaju za vođe i reprezente istih, drugi hinjavo ćute i sitnošićare, kao traže nešto a režiraju velik dio sveg tog jada, treći otvoreno mrze, pljačkaju, siluju, ubijaju i protjeruju. Četvrti bježe ili svakim danim sve manje osjećaju bilo kakvu pripadnost svemu tome. Sve, baš sve ima svoj kraj. Jedina je istina. Pa tako i laž ima svoj kraj. I taj kraj će opet doći. Danas slave djecoubice, silovatelji, nasilnici i pljačkaši, slave nešto što ni imenom ni djelom nije ono što i kako se predstavlja. Likuju ovi retardirani bijednici u nekim memljivim izbjegličkim budžacima kao ovaj degenerik s izvitoperenom ekavicom miki kojeg su vjerovatno ponovno aktivirali destruktivci koji mu daju neki sitan novac za ono u čemu pomaže svojim nesuvislim komentarima i što se neminovno bliži. Rat. Novi rat se bliži, sigurno je. Onaj ko misli da ga neće biti nije normalan. Upravo je ovako počeo svaki. Potrebno je samo još jedno, samo jedno ubistvo. I počinje. Primitivluk i divljaštvo nas je opet pobijedilo, i velik dio intelektualaca aktivno u tome učestvuje. Ponovo ćemo ginuti, biti gladni, protjerani, ubijani, smrznuti i ludi. Svi generalno. A upravo ovi koji stoje iza svega toga, Dodici, Izetbegovići, Čovići i sva ta sitnošićarija iza njih će i iz tog rata izaći kao nekome sličnom njima heroji, jako bogati, još bezobrazniji i još silniji. Jadan smo mi narod, svi mi. Nikad razum neće nadvladati naše glupilo i primitivluk. Rat je na vratima, zasigurno.

Porfiricus Geneticus

Poštovani gospodine Mijatović, izgleda da nekima ne vrijedi ponavljati, niti se stide, niti gledaju očima, slijepo prate neku zlu ideologiju i opasno se spremaju za nove zločine. Kako drugačije shvatiti da nema nikakve političke ili društvene evolucije, i vas kao i nas građane ove zemlje vraćaju u neku '91 godinu pripremajući zlo, pjevajući i vrijeđajući po gradovima o druge koji nisu "oni". Protiv ovoga se moramo boriti svim sredstvima inače nam je gine puška. A ko sa puškom krene na nas "druge" od puške će i stradati. I vi prvi ste im dušman i izdajnik jer ne mislite kao "oni".

MrziteljPDA

Ovog je trebao Dodik iskeširati ali nije kontao da će doći do tačke kada će mu smetati. Mislio je da je dovoljno Kovačevića pazariti

/ Najnovije