Mijatović o Orbanovom dolasku: Ručak u restoranu Dodikovog kuma

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nek si ti bio SDA kriminalcima

na “razgovoru” sa dijasporom. Mozda ces, na izborima, dobiti bar 1000 glasova, sto bi bio uspjeh u odnosu na onih 700 sa proslih. SDA je potrosio DF i Komsica, izgleda da ce SDP i Novi Sejdo biti sljedeci

UZP za spašavanje SDA

SDP je u koaliciji sa SDA i ta nemoralna veza se dokazuje svakim danom i vodi ka totalnom nestanku nekada jedine BiH stranke. Kao i uvijek, Bakir nalazi nekog Sejdu da odradjuje posao a zatim ih odbacuje ili zavrse u zatvoru. Ko normaln moze predstavljati Bakira, Sebiju Novalica, Biseru, Osmicu i sl kao biducnost BiH???

.

Bilo bi dobro da je tako. Situacija je preteška, kako zdravstvena tako i ekonomska koja je još i gora. Nismo mi tako loši narodi da zaslužujemo da nas se ovako mrcvari. Zbog dodikove politike je iselilo desetine hiljada građana. Čovjek je postao ogroman problem kompletne države i regije. Doveo nas je na glavne strane novina i TV dnevnika po opet najgorim stvarima.

Ako se SDA predstavlja kao buućnost BiH

onada,jarane, bolje da si se samoubio.

Knez

Da li neko ko nije islamofob poznaje mijatovica,verujem niko, kakav srbomrzac

/ Najnovije