Mijatović o navodima da je u sukobu s Bećirovićem: "Moram vas razočarati"

6
Radiosarajevo.ba
Mijatović o navodima da je u sukobu s Bećirovićem: "Moram vas razočarati"
Foto: Printscreen / Facebook / Vojin Mijatović / Vojin Mijatović

"Ne brinite - SDP je stabilan i, naravno, imat će kandidata za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine."

Napisao je ovo danas potpredsjednik ove stranke Vojin Mijatović kao odgovor na navode koji su se jučer pojavili u javnosti, vezano za kandidaturu za člana Predsjedništva BiH ispred SDP BiH.

"Opet oni koji žele slabljenje SDP-a pominju moje ime i pokušavaju ponovo da fabrikuju sukob mene i Denisa Bećirovića.

Strašna eksplozija zatresla Belgorod, a ruski mediji nisu okrivili Ukrajinu

Strašna eksplozija zatresla Belgorod, a ruski mediji nisu okrivili Ukrajinu

Moram vas razočarati taj sukob ne postoji, i morate jednom shvatiti da smo i Denis i ja svjesni odgovornosti koju nosimo u okviru partije i da nismo neozbiljni ljudi", odgovorio je.

Ponovio je da, ko god bude kandidat SDP BiH za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda imaće njegovu podršku, "a o tome odlučuju organi SDP BiH, ne drugi politički subjekti i druge političke kuhinje".

"Prije 15 dana sam javno rekao - u Republici Srpskoj sam, radim do izbora na jačanju BiH i jačanju SDP BiH i Pokreta za državu, ne znam šta vam nije jasno i što čačkate mečku.

Manite se mene, inače ću morati da se počnem baviti vama, vašim tenderima i moralisanju po Sarajevu, a onda vam neće biti dobro vjerujte mi, znate i sami da sve znam! Živio SDP BiH i svi građani BiH, miševi mekinjari nemojte posle da nisam upozorio", zaključio je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije