Vojin Mijatović: Ne Ratko, za mene nikad nisi bio heroj, već zločinac

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Ovaj gospodin je jednostavno ćovjek ,respekt za svako ćojstvo u BiH.

Seronjo

Res, non verba! Dokazi prvo da nisi Boska paCavara.

NB

Čojstvo iznad svega i u svakoj situaciji.

Bosanac 100%

Sad ce politicar iz rs-a reci da si placenik jer po njihovom misljenju ako nisi cetnik onda si srpski neprijatelj. U istinu zlocini se necine u ime naroda

JOJ

sad je i ratku lakše kad zna da je zločinac svih naroda a ne samo bošnjačkog

JA1

Bravo Vojine, ja bih isto imao nekih pitanja za ove ovdje. Zašto Sarajevo nikada nije krenulo u proboj, zašto Alija nije podigao vojsku u Sarajevu i Tuzli kad je padala Srebrenica, zašto je Alija poslao helikopter po komadanta u Srebrenicu kad je ona padala itd. Itd.

Budalo

Seronja koji se dodvorava islamskim fundamentalistima! Da nije bilo Mladića i Vojske Republike Srpske, ne bi se ti sad zvao Vojin, nego Vejsil!

/ Najnovije