Mijatović: Kada spojite nacionalnost i vjeroispovijest stvorili ste uslove za fašizam

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boom

Slažem se sa tobom u svemu što si rekao. U Jugi mi se sviđalo što je sve bilo na svom mjestu, politika i religija se nije mješala. Religija nije bila po školama ako si htjeo da ideš na vjeronauku zna se ide se u crkve i džamije.

Gospodineee...

Gospodine Mijatovicu, o fasizmu je napisano mnogo, mnogo knjga. Iako cijenim neke od vasih politickih istupa, ipak bih vam sada radije savjetovao da procitate ponesto relevantno o temi o kojoj govorite. Korisno je...i politicki!

Dobrinjac

Ovaj naslov govori sustinu. Komentari samo porvrdjuju..

Melaholic

Ovako nešto može izjaviti samo komunistički debil. Svugdje u civiliziranom svijetu komunizam=fašizam.

Lils

Živeli gospodine Vojine, kakvo je ludilo ušlo u ljude. Mnogo vas cenim kao čovjeka, veliki pozdrav.

.Plavi

Pa ti si FAŠISTA, ti bi zabranjivao ljudima izjašnjavanje, bilo kakvo. Ti ih TJERAŠ U SVOJA 4 ZIDA. ZBOG TAKVI KAO TI SMO RATOVALI 90-.tih

nadam se balkan

ce da odnesu klimat promjene daleko daleko ostrvo balkan dalje od Australien

nadam se balkan

ce da odnesu klimat promjene daleko daleko ostrvo balkan dalje od Australien

/ Najnovije