Mijatović: "Ja vam moram reći, brutalno su vas za*ebali vaši lideri i komandanti"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak....

Sto nisi ostao u genocidnoj pa ovo govorio nego si promijenio cips i podvalise nam te trojkasi da nam napadas komadante koji su nas branili od tvog oca i slicnih njemu...Lp

Haha

Hvojin se baš neumjereno otresa na muslimane u ovo “blagdansko” vrijeme. No dobro, oni ga i plaćaju pa neka dere!

***

***

IVA

***

Guest

Čovjek je upravu. Sa toliko neprijatelja, naivnih i glupih, nijedna zemlja nemože biti ona u kojoj žive sretni ljudi.

Dudek Krivousti Njofra

Cuj cuj djikija ...dobro mu krenilo..tri vojske...cetalj bi rehsbilitovao genocidnu tvorevinu...

.,.,Glasač.,.,

Ovaj je gori od niksica 10 puta,smjenit cemo mi tebe,kako smo te i doveli na vlast Nas bolesne ublehe nezanimaju,dajte ruzultate,koliko ja znam za godinu ipol ste uspjeli samo najnizu placu podici 20 km.Idi s funkcije na ublehasi nezrebaju.

MrziteljPDA

Ovaj lik je bio Dodikov jurišnik! U Grčkoj je napustio sastanak jer nije bilo u prostoriji zastave RS-a! Kada ga je Dodik nabio nogom on prespavao noć i postao BH patriota. Trenutno mu se to isplati

Mantrak

Nije nas niko zaĵèɓaò Vojine ni lideri ni komandanti nego smo morali braniti gole živote, svoje i svojih porodica od podivljalog agresora zajedno sa domaćim izdajnicima. I sada nam sole pamet oni koji su sve ostavili i pobjegli , i roditelje i *****ijalna dobra da im to neko drugi sačuva da imaju kada se vrate pa i radna mjesta i mjesta u politici. Te tzv.patriotske pričaj nekom drugom a onima koji su sve to preživjeli ne možeš.Ko zaboravi prošlost ne može imati ni budućnosti.

Haj ne *eri

Tri, tri, tri ... Šta ba tri, kome ga ti truniš, jedna je istina i samo jedna. Jedino slijepac ne vidi koja je od te tvoje 'tri' istina i licemjer ( Mijatović). Babi ga Milevi laprdaj, nama nećeš.

Matrixus

Ovaj postao neutralan ko UNPROFOR, a uhvatio se fotelje pa sad laprda tri strane!! U pravu si bili kad govore da je ovo bia pijun. Foteljaš filozof.

Veriga zbori, mudro govori

Suplju bacas Vojkane. Nij rat dosao sa neba kao kisa,pa ko je imao kisobran spasio se u Beograd. Rat je agresvni PROJEKAT VELIKODRZAVNIH namjera susjeda. Nisu svi isti u ratu. Jedni su rusili drzavu BiH, sistematske zlocine cinili. Drugi su je branili. Nije to jednako Vojine, no mi reci bili ti ucestvovao kao patriota ili velikosrbijanac obzirom na pravoslavnu vjeroispovijest? Nema zdrave razumske logike srbovati po BiH, a nisi djaspora Srbije niti su ti vecinski pretci slaveni. Ne mozemo Vojine uvazavati Jugoslovenske nacije kao konstitutivce u BiH jer vise nema Juge, a Bosna je bilo mnogo, mnogo prije nje! Mi smo bili jedan narod, jedna tradicija, ista drzavnost, jezik i kultura, sve dok nas ne podijelise po vjeri velikodrzavni projektanti u XX vijeku. Za Bosnu i kaljevstvo se zna milenij!

Veriga zbori, mudro govori

>>Čovjek je upravu. Sa toliko neprijatelja, naivnih i glupih, nijedna zemlja nemože biti ona u kojoj žive sretni ljudi. ka Guest<<. Sto ne pobrojis neprijatelje? Da te potsjetim: to su oni sto su je napadali i rusili iako je bila clanica UNa. Mislim i na domace izdajnike.

Boske

Dobro si se uhl****o beeeekavče.

Gost

Vi ste multikulti i sve što ide uz to ali svakoga tko nije musliman etiketirate lijepim atributima. Jadno. Dalje: tko kaže da smo u zajedničkoj državi (SFRJ i one prije nje) bili isti narod ne govori istinu. Dalje: u ovoj nesretnoj zemlji žive tri naroda (od devedeset treće) sa svojim kulturama, vjerama, običajima, jezicima, povijestima i nacionalnim osjećajima. Glupost je insistirati na nekoj nadnaciji. Jugoslavija se raspala (i prva i druga) a jugoslavenska nacija nije zaživjela. Kod nas je sve na tri: tri naroda, jezika, školska programa, elektroprivrede, telekoma, pošte, kazališta itd. I tako treba ostati jer za svakoga ima dovoljno prostora i mogućnosti za život. Samo nam treba malo više poštovanja za drugog i drugačijeg da nam zajednički život bude lakši.

/ Najnovije