Mijatović glasačima iz BiH na izborima u Srbiji: "Džaba se dodvoravate, opet ostajete Bosanci"

7
Radiosarajevo.ba
Mijatović glasačima iz BiH na izborima u Srbiji: "Džaba se dodvoravate, opet ostajete Bosanci"
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / Vojin Mijatović

Otvorena su biračka mjesta u Srbiji gdje se danas, 17. decembra, održavaju vanredni parlamentarni izbori, vanredni izbori za Skupštinu Autonomne Pokrajine Vojvodina i vanredni lokalni izbori za glavni grad Beograd i još 65 lokalnih samouprava.

U BiH se može glasati u Sarajevu, Banjoj Luci i Bijeljini na dva mjesta, u Mostaru, Trebinju, Bijeljini, Višegradu, Bratuncu, Doboju, Zvorniku, Branjevu, naselju Lopare, Rudu, Prijedoru, Mrkonjić Gradu, Palana i Novom Goraždu.

Federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta i potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović oglasio se na društvenim mrežama o današnjim izborima i poručio: "Džaba sve, ako princip nemaš".

Bravo, Bosanac: Milan Đurić postigao dva gola protiv Lazija

Bravo, Bosanac: Milan Đurić postigao dva gola protiv Lazija

"Pola svog života sam proveo u Beogradu, osnovnu, srednju školu, fakuktet, imam i državljanstvo Srbije.

Gledam slike kako su pohrlile perjanice i Dodikove vlasti, ali i opozicije da glasaju u konzulatu Srbije u Banja Luci, ali i po Srbiji, naravno svi za Vučića.

Nikad nisam i neću nikad glasati u Srbiji jer moja zemlja je Bosna i Hercegovina, i nemam pravo ljudima u Srbiji određivati sudbinu.

Džaba glasate, džaba se dodvoravate opet ostajete Bosnci i uvijek ćete biti, jer to je normalno i prirodno, pa koliko god se vi gnušali toga. Imate li principa i obraza ili ste samo rođaci sa sela i biračka mašinerija za gazdu iz Beograda.", rekao je Mijatović.

🇧🇦DŽABA SVE AKO PRINCIP NEMAŚ 🇧🇦Pola svog života sam proveo u Beogradu, osnovnu, srednju školu, fakuktet, imam i...

Posted by Vojin Mijatovic on Sunday, December 17, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije