Mesić: Na sceni je opet 'tuđmanizacija', postoje ambicije da se ponovi ta politika

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Mesic je politicki marginalac i lik ucjenjen od Haskog suda

Guest

Guest @ Mostar Skrati malo tvoje naglas razmisljanje.

The best

Zauvijek ce ostati u povijesti upisan kao pravi antifasist i covjek koji je slijedio politiku suradnje,mira i priznavanje neovisne suverene BIH.

Dobrinjac

Predsjednik Mesic = drzavnik i gospodin!

Mostar

Zauvijek ce ostati u povijesti upisan kao pravi antifasist i covjek koji je slijedio politiku suradnje,mira i priznavanje neovisne suverene BIH. ka The best EVO TI DOKAZA O ANTIFASIZMU: https://m.youtube.com/watch?v=PcnJ5NDrDYw

Mostar

Mesic je jako korumpiran lik.

Mostar

Ovo mu je Bakir poklonio, vjerovatno: https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/uskok-se-bavi-mesicevim-luksuznim-stanovima-164770

mile

zar ovaj smrad nije krepao? Pa naj bolji mu jarani krepali. Alija Izmetbegović i Pedi Ešdaun, dva naj veća smrada. Vrijeme je da im se i ovaj krmak pridruži u paklu.

@Mostar

Jedino si ti ovdje magarac ... a g.Mesic je bivsi predsjednik RH i poslednji predsjednik ex YU. Magarci ne obavljaju takve funkcije, zar ne. A ti nis niti mozes biti predsjednik bilo cega osim mozda svog Haustora, ma pricam, gluposti ne mozes ti ni to.

Gost

Ma odjebi i ti vise, za pare pricas gluposti i unosis samo razdor u ovu zemlju.

Panzer

O EVO GA KONAČNO I ON A JA SE ZAPITAO GDJE JE DOSAD DEŽURNI BAKIROV PLAĆENIK I PLJUVAČ PO SVEMU ŠTO JE HRVATSKO IZLAPJELI DEMBIL

-U-go

Mesic je politicki marginalac i lik ucjenjen od Haskog suda ka Mostar Ti si deponija smeca na dvije noge.

?

O EVO GA KONAČNO I ON A JA SE ZAPITAO GDJE JE DOSAD DEŽURNI BAKIROV PLAĆENIK I PLJUVAČ PO SVEMU ŠTO JE HRVATSKO IZLAPJELI DEMBIL ka Panzer Onda je i papa rvatina samo sto je katolik.

Dominion

Naravno da Mesić zna o čemu govori. Ako se BiH raspadne koja po najvišem aktu međunarodnom ugovoru je priznata zemlja, a zbog budala u Hr i Srb. Ko onda garnatuje da pretenziju na njihove teritorije neće tražit druge zemlje? Npr što Austrija nebi uzela Sloveniju i kazala vi nikad niste bili država vi ste naša oblast Štajerska hajmo vam hop. Ili npr Italija da traži od Hrvatske Istru i Dalmaciju jer ipka taj teritorij je dobila radi Yugoslavije jer nije prije bila država. Ko Srbiji garantuje da Mađarska neće doć i uzet Vojvodinu. Pa kad budu rekli eh mi smo međunarodno priznati ljudi će im reć pa boli nas rina i BiH je bila.

/ Najnovije