Mešalić kritikuje zastupnike Trojke: "Budžet je raspoređen kao privatna svojina Nikšića i Čovića"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

RATNIK PRIVATNIK

Bravo, Mešaliću, ratniče naš privatniče! Ruši bandu! Ovdje sve mora biti i ostati privatna svojina Trezor-efendije i dvorske svite SDfA vazala, mashallah!

Das ist Walter

Hitno ustostručiti uvoz pašteta u BiH! Ponestat će ih za Mešalićeva spektakularna iskakanja!

Raja iz Spahine

Najkorektniji potez prema javnosti bio bi da DF novinarske konferencije saziva i da daje izjave za javnost iz Spahine 14. Taj časni i principijelan čin svi bi pozdravili sa aklamacijom!

Haha

Moohire, na sljedećim izborima ti i Sejdo odnesite pobjedu na izborima, porazite izdajnike, uzmite 60-70% glasova muslimana i onda ćete vi parčati lovu. Do tada, slobodno cmizdri ko kakva baba, ali je ružno za gledati

Sarajevo bih

Haj ne dipr komsin i baketov nabrekli njako

Sarajevo bih

Mesalić ne iskaće iz paštete on je pašteta.

Raja iz Spahine

Mesalić ne iskaće iz paštete on je pašteta. ka Sarajevo bih Pa zar prave paštete od konjetine, gluho bilo? Tobejarabi!

Raja iz Spahine

***

vid gloave u mešalića, KO MEŠALICA!

po faci ti se vidi da si samo za lopate i mešalice, mešaliću.

/ Najnovije