! / Memić o pismu s KCUS-a: Sebiju sam pozvao u emisiju, imam nekih dokumenata

15. 02. 2021. u 12:20:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 659

Nakon što je Muriz Memić poslao poziv direktorici KCUS-a Sebiji Izetbegović, uslijedio je odgovor iz Kliničkog centra univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Pismo su potpisale prof. Sebija Izetbegović i dr. Enra Mehmedika-Suljić.

Nakon novog pisma s KCUS-a, redakcija portala Radiosarajevo.ba kontaktirala je Muriza Memića.

On je potpuno mirno kazao da je pročitao pismo s KCUS-a i da ga nisu uznemirile optužbe za klevetu koje su spomenute u tom pismu, navodeći da je to "njihov stil"

"Najteže mi pada kada kažu - da oni razumiju moju bol. Gdje su bili svih ovih opet godina? Ja se branim istinom, a njihov stil je tužba za klevetu. Sebiju sam pozvao u emisiju da dođe i pričamo. Imam nekih dokumenata, a imamo i o čemu pričati. Moju bol oni ne razumiju", kazao je Memić u prvoj reakciji na otvoreno pismo s KCUS-a.

Nakon što je uzdahnuo, s razlogom jer pet godina čeka na pravdu i istinu o sinu Dženanu Memiću, Muriz je nastavio.

"Pet godina najmanje pričam o ubicama i borim se da dokažem ko je ovo napravio, ko je ovaj sistem zavrtio. Ko su odgovorni u pravosuđu. Vidjet ćemo na kraju da li je ubistvo ili saobraćajna nesreća. Ubice će same po sebi doći na kraju. Tako uvijek bude", kazao je Muriz Memić za portal Radiosarajevo.ba


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (4)