Muriz Memić nakon ročišta: Mučno je ovo sve slušati

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nole

Opet šuplja i šuplja...interesuje me kad sve ovo prodje da li će Ifet Feraget odgovarati za sve laži, ublehe, podmetanja i lažna optuživanja???

Cudno je

Cudno je da mlad covjek koristi star telefon. Ovo samo Ifet moze izjaviti.

Brzi

Ifet Feraget narušava povjerenje u pravosudje...bravo Sudija Periću...

muamer

koliko ste placeni SDA botovi da pisete komentare pod laznim imena i nadimcima mamucu vam j.... m seljacku

muamer

Lijepe riječi su ukras

Guest

Guest Obraz i karakter su stavili pod guzicu ili su tako rodjeni bez toga. A sutra ce nahrliti u dzamije i kao fol postiti bagro jedna. Postena i nepismena osoba bi to rijesila za malo vremena. Je li ih strah Boga imaju djecu sve se vraca sve se placa umobolnici. Gdje je Ceric da stane na vrata dzamije da vidi ko je dosao da klanja. Bolje bi mu bilo da on kaze o slucaju rahmetli Dzenana. Zato Dodiku kad kazes muslimani nemoj ih stavljati u isti kos sa ubicama i pomagacima.

Nadimak

koliko ste placeni SDA botovi da pisete komentare pod laznim imena i nadimcima mamucu vam j.... m seljacku ka muamer Miran budi!!!!!!

muamer

koliko ste placeni SDA botovi da pisete komentare pod laznim imena i nadimcima *** ka muamer Miran budi!!!!!! ka Nadimak<< a i tebi sa nadimkom isto tako ***

Bokirova botovska govna

Gledaj botova sda da Bogda vam za ljeka trebalo.

Nadimak

koliko ste placeni SDA botovi da pisete komentare pod laznim imena i nadimcima mamucu vam j.... m seljacku ka muamer Miran budi!!!!!! ka Nadimak<< a i tebi sa nadimkom isto tako seljacuno smrdljiva ka muamer<<To mami i sestri tako, seljačino primitivna.

...

Nole, Cudno je i Brzi su ocito jedna osoba, užasno nemoralna i ogranicenih intelektualnih sposobnosti. Komentar svake 3 - 4 minute, tačno koliko vremena treba da se izloguje, ponovo uloguje i napiše novi komentar.

zeek

Nole k nozi ***

gost

Gledaj botova sda da Bogda vam za ljeka trebalo. ka Bokirova botovska govna Na djeci ti se vratilo abd, sve što drugim želio..

Nickname

Utvrdilo se da je djevojka imala stari telefon na tipke i to je neki grijeh po advokatovom misljenju.

Boom

Utvrdilo se da je djevojka imala stari telefon na tipke i to je neki grijeh po advokatovom misljenju. ka Nickname Nije rekao da je greh nego da je čudno da mlada osoba ima stari telefon iako je u mogučnosti da kupi i koja je kako sam čuo da je voljela lijepe stvari. Tako da je radi toga čudno. A sad ima li još telefon na tipke?

Nickname

Utvrdilo se da je djevojka imala stari telefon na tipke i to je neki grijeh po advokatovom misljenju. ka Nickname Nije rekao da je greh nego da je čudno da mlada osoba ima stari telefon iako je u mogučnosti da kupi i koja je kako sam čuo da je voljela lijepe stvari. Tako da je radi toga čudno. A sad ima li još telefon na tipke? ka Boom<< Meni je cudno da ove danasnje djevojke od 18 godina imaju telefone od 2000 KM i nije mi cudno sto neko koji je tek punoljetan ima stariji tel.

Ne sam Safete

Zasto niko nije napisao da se ispostavilo da je ono bio lazni napad na arijanu? Novinara i izvjestavanja. Katastrofa.

/ Najnovije