Memić nakon poteza advokata Zijada i Alise: Ja se borim za istinu, oni za novac

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Sve se vraca sve se placa. Podize dijete i Alisa to je Bozija pravda. Uradi lose lose se vraca to neka ima na pameti,ali njena pamet oj je sva medju nogama.

Gost

Ti ubice svog sina pustio na slobodu Murize da bi mogao kćerku zaposliti i da naplatiš sinovu smrt. To svatko vidi svojim očima !

MrziteljPDA

Nemaš ti pojma šta je istina! Da budem iskren nemam ni ja ali pretpostavka nije činjenica

Kakav bezobrazluk

Ti koji si oslobodio ubice svog sina imaš obraza da ovakve izjave daješ. Stidi se !!!!!

NB

Spodobe kao što su ovdje potpisani Gost i MrziteljPDA bi rekle da su se i u ratu djeca Sarajeva sama ranjavala i ubijala ili su ih roditelji ubijali zato što nisu imali čim da ih hrane. Sramota! Nedopustivo je uopće da se dozvoli komentarisati ovim umnim nakazama slučaj gospodina Memića!

Prevens

Da, da, kako da ne. Vi koji ovdje pišete d je Muriz prodao Dženana za fotelju ili ste plaćenici ili direktni akteri slučaja ili rodbina optuženih. Stidite se!

MrziteljPDA

>>Spodobe kao što su ovdje potpisani Gost i MrziteljPDA bi rekle da su se i u ratu djeca Sarajeva sama ranjavala i ubijala ili su ih roditelji ubijali zato što nisu imali čim da ih hrane. Sramota! Nedopustivo je uopće da se dozvoli komentarisati ovim umnim nakazama slučaj gospodina Memića! ka NB<<A ljudino što ti mene nazva spodobom? Zato što sam rekao rekao da ni ja ni Muriz a ni ti NiP sendvičaru nemamo pojma šta se tu desilo ili možda ti znaš materi ti prkno napunim bjelinom?! A to za ratna dešavanja ti jarane nije tačno jer ja u ratu nisam ništa pričao nego obukao uniformu i obišao kao diverzant čitavu BiH! Zato *** damu i meni i mojim saborcima iz ARBiH

Dok svira radio

Polako postaje svjestan da je oslobodio stvarne ubice djeteta i sad bi on i da prekine sudjenje kolko vidim. Kasno je sad. Dobro su te izmanipulisali. Nek su se i ovi adokati odbrane oglasili.

@NB

>>Spodobe kao što su ovdje potpisani Gost i MrziteljPDA bi rekle da su se i u ratu djeca Sarajeva sama ranjavala i ubijala ili su ih roditelji ubijali zato što nisu imali čim da ih hrane. Sramota! Nedopustivo je uopće da se dozvoli komentarisati ovim umnim nakazama slučaj gospodina Memića! ka NB<< Ti si retardiran. Pričaš o neuporedivim stvarima. Ovaj čovjek je oslobodio odgovorne za stradanje svog sina.

Guest

Guest Molim onoga ko pronadje Gordanu Tadic nigdje se ne javlja. Slijedi dobra nagrada.

šćepo radojica

uzmi murize palicu i traži seferoviće...

/ Najnovije