Memić i Feraget o pozivu Alise MUP-u: Znamo šta je htjela saznati...

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DEMBELE

tuzilastvo i sda strankla rak rana FBiH

JA1

Iza ovog i mnogih drugih kriminala stoji SDA stranka pa ti narode pamet u glavu. Treba pozvat mrzitelja pda na sud ocito covjek zna puno o ovom slucaju

Hahaha

Sve vas dvojica znate..

MrziteljPDA

Iza ovog i mnogih drugih kriminala stoji SDA stranka pa ti narode pamet u glavu. Treba pozvat mrzitelja pda na sud ocito covjek zna puno o ovom slucaju ka JA1 u oktobru će izbori i ja te potpuno razumijem! To je trenutak kada će ti onaj nastavnik fizičkog da siđe sa vlasti a možda će i prije kako je krenulo i to je trenutak u kojem će te prestati plaćati za ovo smeće od komentara za koje dobijaš budžetske pare. Eto reci jedno ime iz SDA koje je povezano sa ovim slučajem ili začepi tu lojavu gubicu

Svasta

Dok je djevojka zvala Mup za pomoć, ti si i tad gostovao po televizijama znaci.

@MrziteljPDA

A šta očekivat od nekog koji naše heroje žene borca koja je dala život za BiH naziva dizačice morala i sad takvoj osobi da je žao smrt ovog mladića.

Sve je ok

Ne mogu gledat video, gadi mi se, jel mu opet neki covjek nesto rekao al nece jos da kaze ime.

Nickname

"Nakon sto ih je udario autom, Ljubo je izasao iz vozila i poceo tuci (vjetovatno sa sinom Jasminom Seferovicem a koji je sad u zatvoru zbog svega i svacega, a isti je bio tu noc sa njima u kombiju) momka i djevojku. Rekla je tada Vasvija seferovic da bi bila amnestirana od krivicnog gonjenja (kasnije odustala da svjedoci protiv muza jer su je premlatili ljubini rodjaci jer je dala izjavu protiv ljube i sklonjena je u sigurnu kucu. Us*srali istragu, Memic oslobodio ubice pomocu advokata i vozdrica.

/ Najnovije