!/ Slučaj Dženan Memić: Dupovac se nasmijao, advokati nisu izrazili saučešće

14. 10. 2021. u 12:48:00 I.S.

Shares: 0

U Sudu Bosne i Hercegovine danas se održava ročište u slučaju Dženana Memića na kojem je svjedočio Muriz Memić.

Nakon ročišta, Muriz Memić je rekao da je vidio sve što je potrebno, nakon konstatacije prisutnih novinara da je bilo sve jako emotivno.

"Dosta toga sam rekao, ne bih želio ništa nikome dodati šta je ko uradio, ali, ko je uradio - nek odgovara. Mene vrijeđaju šest godina i tužioci i advokati i policajci, oni su uvrijeđeni, a ja nisam kome je dijete umrlo.

Na trenutak sam pomislio da odem kući da vidim da nije Dženan došao, kako se oni ponašaju, nisu mi ni saučešće izrazili.

Znam da su to njihovi klijenti. Prihvatit ću prijedlog sudije da i dalje ostanem dostojanstven i hvala sudiji što mi je to kazao", rekao je Memić.

Novinari su rekli kako se Hasan Dupovac, jedan od osumnjičenih, čak nasmijao tokom suđenja.

"To je to kakav je čovjek, i danas je pokazao, misli da od ovoga nema ništa, Postupak će dokazati koliko je kriv. Dva i po sata je vodio monolog kada sam bio kod njega. Ubjeđivanje je trajalo 20 minuta...", rekao je Memić i zaključio da neće dopustiit da ga isprovociraju.

Pogledajte šta je rekao Muriz Memić nakon današnjeg ročišta:


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (6)