Melina Borčak: Ne smijemo dozvoliti da se izvlače lažima!

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

ne pijem dok paja vozi

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Moojadeen

Jednostavno ne ostavljaju nam drugog izbora nego mi multietnićari pokrenemo GraDžanski džihad sproću EU križara uz alahanje i selamanje i tako im dokažemo da smo skroz multietnićni i nadasve multireligijoni.

Europljani su ispravno uradili!

Svaka zrtva je zrtva, bez razlike cija je!

Radiosarajevo

Zašto objavljujete uvrjedljive komentare ovih izroda ljudskog roda, jednih te istih, koji po cijeli dan imaju zadatak da šire mržnju i vrijeđaju. Zašto ne podnesete krivične prijave protiv njih? Doći će vrijeme kada će i oni odgovarati za svoje bljuvotine. Fuuuj šta sve hoda na dvije noge

Populizam i klikovi

Poštovani urednici - isključite opciju komentara da *** svojim bljuvotinama ne pogani argumentovani tekst! Ako ima ozbiljnih pristupa sa činjenicama - bujrum! Ovako svakom bolesniku se daje prilika ....

KOSOVO BOSNA

Ne vjerujem da je srpskih žrtava bilo ovoliko koliko srbi pričaju! Srpske žrtve nikad ne mogu nadmašiti bošnjačke žrtve! To je činjenica!

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Jadni Draza i jadni Luburic i jadni Jasenovcani

Svaka zrtva je zrtva, bez razlike cija je! ka Europljani su ispravno uradili! Svaka je zrtva je zrtva bez razlike cija je.

Je li Isus bio -U- cekicar ili koljac gibanicar?

>>za šibicu kraljevstvo dajem! - - - eu najavio posjetu i polaganje vijenaca i na ostalim stratištima koja su ostala iza alijinih hordi zla: kazani, park u sarajevu, vitez, križančevo selo, trusina, itd.... bit će jedna srcelomna, duga i naporna tura. Emir Hadžihafizbegović: Nađite mi jednog Bošnjaka koji je javno ikada rekao da su Srbi genocidan narod, poliću se benzinom i zapaliti. Bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović u pismu Danasovoj novinarki Snežani Čongradin zahvaljuje se na kolumni u kojoj je napisala da su "Bošnjaci naša braća" i označava ljude koji Srbe plaše da su "genocidni". ka emir se polio beMzinom, šibicu, šibicu,<<

Serbalji nacisti i cionisti

i na ostalim stratištima koja su ostala iza alijinih hordi zla: kazani, park u sarajevu, vitez, križančevo selo, trusina, itd.... bit će jedna srcelomna, duga i naporna tura. Emir Hadžihafizbegović: Nađite mi jednog Bošnjaka koji je javno ikada rekao da su Srbi genocidan narod, poliću se benzinom i zapaliti. Bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović u pismu Danasovoj novinarki Snežani Čongradin zahvaljuje se na kolumni u kojoj je napisala da su "Bošnjaci naša braća" i označava ljude koji Srbe plaše da su "genocidni". ka eu najavio posjetu i polaganje vijenaca Lijepo ti genicidno drustvance nakote.

/ Najnovije