Melika Husić-Mehmedović podnijela ostavku, obrazložila svoje razloge

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

akademija

Zar vi zblja mislite da je marketing nauka? da ste vi trebali voditi naucnu politiku ove zemlje? da li vi imate makar evdenciju naucnih rezultata, recimo u drustvenim naukama...???

Akademska zajednica

Melika sve sto si izjavila je apsolutna laz. Stidi se svojog doktorata, posto si ga prodala. Stidi se, tvoji roditelji se nikad tako jadno i jeftino ne bi prodali. Stidi se. Od danas si samo jedna obicna lazljivica. Sta ces ti sutra nekome predavati. Stidi se jadnice jadna. JEDINI NEZNALICA U CIJELOJ PRICI SI ISKLJUCIVO TI. STIDI SE JADNICE.

Krkan

Kakve zena gluposti prica. Nije majka Muji karala sto se kladio, nego majka Muji karala sto se vadio.

Uhljebi u Akademskoj zajednicoj

Nauka na UNSA je piti kahvu do 12:00 pa na rucak malo sta pojest red je

Majk

Inace, zakon kurtzu ne valja, samo onima sa kupljenim diplomama. Zemljo otvori se da Bosna propadne, bolje nismo ni zasluzili

Covid

Trebala si bona jos malo ostati da nas zajedno sa Fadilom zabavljate svojim provalama, u nase ime i na nas racun. Kad su mogli prije tebe, mogla si vala jos malo i ti da nas ponizavas, pa jel.

A2

Kazu u Finskoj, zakon o visokom obrazovanju se pisao dvije godinu, na naredne tri se korigovao, dakle pet godina. A kod nas se zakoni tako ekspresno pisu, kako kome i cijem interedu naleti potreba. Nije meni sto se DiFovci provaljuju, ni ovi ministri saobracaja sa diplomom sa Sokoca. Ali kako ti naranča, gradasko dijete, kao obrazovana, sta je tebi u glavi. Tuga za doktora nauka.

Doc

Cuj mnoge neistine? Pa reci tacno koje neistine! Nemoj ostavljati apstraktno Ivici i Marici, nece te opravdati. Akademici su marginalizivani, ali kolegice nismo glupi, samo sutimo, jer… dodju takva vremena kad glup progovori, a pametan zasuti. mislim da je ovo bilo jasno i sugestivno

Ma

Kakva Melika, pa nivo inteligencuje taman za BiH, da se uglavi negdje, a inace da ne budem bezobrazan da kazem koji je ona kapacitet, ali to je Bosna.

Dae

Bravo, hrabra zeno. Forti i Dinokiju ne trebaju naucnici vec difovci i fejsbuk galamdjije.

JA1

Jedan covjek sa sto imena pise po sto komentara sam pita i odgovara. Tito dragi gdje ja ovo zivim?

/ Najnovije